Experiențe împreună.
You are here:

U Craiova câştigă lupta cu FCSB şi CFR Cluj şi rezolvă cea mai mare problemă a echipei! Super transferul aşteptat în Bănie

U Craiova câştigă lupta cu FCSB şi CFR Cluj şi rezolvă cea mai mare problemă a echipei! Super transferul aşteptat în Băniegalerie foto

U Craiova

Comentarii

U Craiova câştigă lupta cu FCSB şi CFR Cluj pentru transferul lui Rachid Bouhenna (29 de ani), fundaşul central de la Sepsi, şi poate rezolva cea mai mare problemă a echipei din Bănie, adică apărarea. Rachid Bouhenna va ajunge la U Craiova, e de părere Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, care a vorbit despre mutarea aşteptată în Bănie la emisiunea Minutul 91, de la Telekom Sport, marţi seara.

U Craiova câştiga lupta cu FCSB şi CFR Cluj şi rezolvă cea mai mare problemă a echipei! Rachid Bouhenna, în Bănie? "Cred că va ajunge"

Echipa lui Mihai Rotaru, U Craiova, nu are parte de un sezon prea bun până acum, având în vedere pretenţiile din Bănie. Oltenii sunt pe locul trei şi au probleme cu atacul, neavând un vârf de careu care să marcheze atât de mult pe cât o făcea Elvir Koljic înainte să se accidenteze, dar nici în apărare nu stau foarte bine. U Craiova n-are foarte multe soluţii cu experienţă şi de nivel bun pentru a concura la titlu cu FCSB şi CFR.

Tocmai de aceea, Basarab Panduru (50 de ani), expertul Telekom Sport, e de părere că fundaşul Rachid Bouhenna, disputat de FCSB şi CFR Cluj pe piaţa transferurilor, va ajunge la U Craiova. Căpitanul lui Sepsi, una dintre revelaţiile sezonului din Liga 1, e dorit de FCSB şi CFR Cluj şi a recunoscut că a avut discuţii cu ambele echipe, însă Panduru e de părere că algerianul Bouhenna va ajunge la U Craiova.

În contextul în care se vorbea despre eliminarea lui Rachid Bouhenna din meciul Sepsi - CFR Cluj 0-1, Basarab Panduru a provocat o discuţie cu moderatorul Dan Udrea şi cu celălalt invitat de la Minutul 91, Cristi Balaj, despre viitoarea destinaţie a lui Rachid Bouhenna. Udrea şi Balaj au căzut de acord că fundaşul va ajunge la CFR Cluj, iar Panduru a venit cu surpriza: "Şi dacă e pe lista CFR-ului n-are voie să mai facă faulturi? Hai spunem toţi unde credem că va ajunge Bouhenna, în Liga 1, la FCSB sau CFR Cluj? Eu cred că la Craiova!", a spus Basarab Panduru la Telekom Sport, chiar dacă cealaltă echipă despre care chiar Rachid Bouhenna a spus că îl vrea este FCSB, liderul Ligii 1.

  • 1 - un trofeu a câştigat Rachid Bouhenna în cariera de profesionist, Cupa Algeriei cu MC Algiers, în 2016
  • 2021 - contractul fundaşului cu Sepsi va expira în vara acestui an, astfel că poate ajunge liber la Craiova, FCSB sau CFR Cluj

U Craiova câştiga lupta cu FCSB şi CFR Cluj şi rezolvă cea mai mare problemă a echipei! Bouhenna a recunoscut discuţiile cu FCSB şi CFR Cluj

Unul dintre cei mai buni fundaşi din Liga 1, Rachid Bouhenna, nu vrea să-şi continue cariera la Sepsi şi din vara lui 2021. Într-un interviu acordat anul trecut în presa din ţara natală, Algeria, fundaşul a dezvăluit că a avut discuţii cu FCSB şi CFR Cluj pentru un transfer. "Am avut deja contracte cu Steaua (n.r. - FCSB) şi CFR Cluj. Interesul nu este unul nou, iar contactele cu cele două părţi nu s-au întrerupt niciodată. Sper ca transferul să se întâmple la finalul acestui sezon", a spus Rachid Bouhenna, într-un interviu acordat pentru presa algeriană.

Sosit la Sepsi în vara lui 2019, Rachid Bouhenna a strâns 51 de meciuri, trei goluri şi o pasă de gol pentru echipa antrenată acum de Leo Grozavu. Cu Bouhenna în echipă, Sepsi este una dintre surprizele plăcute ale campionatului, fiind pe locul patru în Liga 1, cu 28 de puncte acumulate în 17 partide. Evoluţiile lui Bouhenna în tricoul lui Sepsi l-au adus în postura de a fi căpitanul echipei din Sfântu Gheorhge.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Rachid Bouhenna în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Victor Piturca construieste un complex imobiliar langa Catedrala Mantuirii Neamului. Cat costa un...