Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova - CFR Cluj, cu spectatori? "Ar fi altceva dacă stadionul va fi plin. Sperăm să se ridice restricţiile"

U Craiova - CFR Cluj, cu spectatori? "Ar fi altceva dacă stadionul va fi plin. Sperăm să se ridice restricţiile"
Comentarii

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, speră ca meciul U Craiova - CFR Cluj, care ar putea decide campioana în Liga 1, să se joace cu spectatori.

"Văd un campionat deosebit de interesant. Şi îmi aduc aminte când s-a vorbit de acest playoff şi playout, foarte mulţi au contestat acest lucru.

Văd o luptă foarte strânsă şi, dacă Clujul are ca atuu experienţa, nu ştiu de tinereţea celor de la Craiova, care în mod normal, în teorie, echivalează cu un randament oscilant.... şi de asemenea, o mare pierdere pentru oltenii mei sunt suporterii. Craiova fără suporteri joacă de o anumită manieră, Craiova cu suporteri este cu totul şi cu totul altceva. Mă gândesc că ultimul meci, Craiova - CFR, ar fi altceva dacă stadionul va fi plin. Să sperăm că lucrurile vor merge bine pentru toţi românii şi se vor ridica aceste restricţii, care ne frânează în toate domeniile.

CFR este în criză, surprinzător, într-o criză de identitate. Oltenii mei, până acum, au jucat entuziasmant. Şi le doresc să reuşească acest lucru, să ţină mai departe acest ritm. Până la urmă face bine fotbalului românesc, face bine echipei naţionale şi îndrăznesc să spun că dacă cei trei de la mijloc, Mateiu, Nistor şi Cicâldău, continuă să joace de maniera asta, cred că sunt o opţiune şi pentru selecţionerul naţionalei, Mirel Rădoi.

Vă daţi seama, după 30 de ani, un campionat câştigat de olteni ar însemna enorm pentru fotbalul din Craiova. Iar pentru prietenul meu, Sorin Cârţu, care este prşedintele clubului, cred că ar fi o premieră în România ca el să câştige campionatul atât ca jucător, cât şi ca antrenor şi ca preşedinte. E foarte rară o astfel de realizare", a declarat Aurel Ţicleanu, pentru Telekom Sport.

Aflată la un punct avans de CFR Cluj în fruntea clasamentului din play-off-ul Ligii 1, U Craiova o va întâlni pe campioana en titre în ultima etapă.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare