Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova şi CFR Cluj, remiză fără goluri în Bănie şi lupta la titlu se poate relansa. Şansă mare pentru FCSB

VIDEO | U Craiova şi CFR Cluj, remiză fără goluri în Bănie şi lupta la titlu se poate relansa. Şansă mare pentru FCSB

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, contra liderului CFR Cluj, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

CFR a început în forţă derbiul din Bănie cu Universitatea. Omrani putea deschide scorul după numai două minute. În celălalt careu, oltenii au cerut penalti pentru un henţ la Bordeianu. Arbitrul Avram nu a dat însă nimic. Singura ocazia a Craiovei în prima repriză a venit din lovitură liberă. Şutul lui Cicâldău i-a dat mari emoţii lui Alauskis. Pe final de repriză, Bud a ratat inexplicabil dintr-o poziţie ideală.

După pauză, tot elevii lui Dan Petrescu au fost mai periculoşi. Omrani a fost la un pas să profite de încă o ieşire hazardată a lui Pigliacelli. Apoi, Bordeianu şi-a încercat şi el şansa. În final, Cicâldău a mai avut o lovitură liberă din apropierea careului, însă nici nu a prins poarta.

Universitatea - CFR s-a terminat 0-0, iar FCSB are şansa de a se apropia la trei puncte de clujeni înaintea derbiului de etapa viitoare. 

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 0-0

Echipele de start:

U Craiova (3-5-2): Pigliacelli - Donkor, Kelic, Tiago Ferreira - Martic, Mateiu, Mihăilă (Bic 68), Cicâldău, Bancu - Fortes (Bărbuţ 76), A. Cristea
Rezerve: I. Popescu, Acka, Briceag, Fedele, Bic, Drăghici, Bărbuţ
Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis - Cr. Manea, Nascimento, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, C. Deac (Peteleu 90+1) - Omrani, Bud (T. Moutinho 78), Păun (Costache 64)
Rezerve: Collado, Peteleu, Mureşan, Hoban, Moutinho, A. Ioniţă, Costache
Antrenor: Dan Petrescu


Final.

Min. 88: Ocazie Craiova. Cicâldău execută o lovitură liberă de la 20 de metri, iar mingea trece peste transversala porţii lui Arlauskis.

Min. 75: Încă o ocazie pentru CFR. Djokovic centrează din stânga, iar Bud reia periculos cu capul, puţin pe lângă bara din stânga porţii lui Pigliacelli.

Min. 74: Se înmulţesc ocaziile la poarta Craiovei. Deac pătrunde periculos în dreapta şi centrează în careu, dar Pigliacelli este din nou atent şi reuşeşte să prindă mingea.

Min. 68: Ocazie CFR. Şut bun al lui Bordeianu, din afara careului, dar Pigliacelli scoate excelent.

Min. 63: Ocazie imensă pentru ardeleni. Deac îl găseşte excelent pe Omrani, care îi ia faţa lui Donkor şi încearcă să-l lobeze pe Pigliacelli, ieşit greşit din poartă, dar mingea trece agonizant pe lângă stâlpul din dreapta porţii Craiovei.

Min. 55: Momente de panică la Craiova. Boli rămâne inert pe gazon după o ciocnire cu Carlos Fortes, dar în cele din urmă îşi revine şi poate continua.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză.

Min. 37: Ocazie CFR. Deac execută bine o lovitură liberă din unghi, lateral dreapta, dar Pigliacelli este atent şi reţine de la colţul scurt.

Min. 20: Ocazie Craiova! Cicâldău trimite bine din lovitură liberă, Arlauskis scoate în faţă, apoi trimite în corner.

Min. 15: Oltenii cer penalty, la un posibil henţ al lui Bordeianu.

Min. 2: Încă o ocazie pentru ardeleni. Păun execută cornerul, iar Omrani reia puţin peste poartă.

Min. 1: Şansă de gol pentru CFR. Djokovic trimite o minge lungă, Pigliacelli iese hazardat din poartă, iar Omrani centrează în careu, dar Kelic reuşeşte să scoată în corner.

Min. 1: A început meciul.


UPDATE 19:30 | Avem echipele de start. Antrenorul gazdelor schimbă sistemul de joc, din 4-2-3-1, aşa cum Craiova a evoluat în acest sezon, în 3-5-2, formulă la care tehnicianul italian a mai apelat în sezonul trecut.


Oltenii îşi joacă duminică una dintre ultimele şanse de a reveni în lupta pentru titlu. Aflată în acest moment pe locul al treilea, cu 29 de puncte, Craiova poate rămâne la zece puncte în spatele liderului, în cazul unei înfrângeri în faţa echipei ardelene, pe "Ion Oblemenco".

Va fi cel de-al patrulea duel din acest sezon între cele două echipe. În primul meci oficial din actuala stagiune, atât pentru CFR Cluj, cât şi Universitatea Craiova, ardelenii au cucerit Supercupa României, scor 1-0. Apoi, CFR şi U Craiova au remizat în Gruia, scor 0-0, în turul sezonului regulat, pentru ca în retur oltenii să se impună acasă, scor 2-0.

U Craiova - CFR Cluj, LIVE VIDEO. Dan Petrescu: "U Craiova e favorită"

Antrenorul campioanei crede că oltenii au prima şansă şi duminică: "U Craiova este mereu faorită când joacă acasă, pentru că joacă în 12 mereu cu spectatorii pe care îi are în spate", a declarat Dan Petrescu.

"Pe viaţă şi pe moarte. Cred că este ultima şansă a noastră. Dacă ei vor câştiga se vor duce la zece puncte, va deveni foarte greu, deşi este şi acum. Dacă nu reuşim să câştigăm, cred că se cam duce speranţa pentru titlu", a spus căpitanul Craiovei, Nicuşor Bancu, înaintea meciului.

U Craiova - CFR Cluj, LIVE VIDEO. Ambele echipe vin după înfrângeri

La mijlocul săptămânii, atât Universitatea Craiova, cât şi CFR Cluj au fost învinse în Cupa României. Mai întâi, clujenii au cedat pe teren propriu în faţa Astrei Giurgiu, scor 1-3, în prima manşă a semifinalelor, pentru ca U Craiova să piardă, pe "Ion Oblemenco", contra Viitorului, cu scorul de 2-1, deşi au condus cu 1-0 prin golul lui Nicuşor Bancu.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare