Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova - Concordia Chiajna 0-1. Golul lui Gorobsov o lasă pe Craiova fără victorie acasă în acest sezon

U Craiova - Concordia Chiajna 0-1. Golul lui Gorobsov o lasă pe Craiova fără victorie acasă în acest sezon

Superliga

Comentarii

U Craiova a fost învinsă de Concordia Chiajna pe teren propriu în epilogul etapei a cincea din Liga 1. Partida transmisă în direct de Telekom Sport 1 a ”beneficiat” de multe momente tensionate, de o eliminare şi de un golazo marcat de argentinianul Gorobsov. Oltenii n-au câştigat încă în acest sezon pe propriul teren.

Craiova a început bine meciul cu ilfovenii, dar din minutul 19 a avut o misiune mult mai dificilă. Isaac Donkor a fost eliminat pentru o intrare dură şi oltenii au pierdut în mod evident, o viteză pe faza de atac.

Chiar şi-aşa, elevii lui Devis Mangia ar fi putut marca în acest meci, dar nici Cicâldău, nici Burlacu şi nici tânărul Raul Baicu nu au reuşit să-l învingă pe italianul Caparco.

Celălalt portar italian, Pigliacelli a avut şi el intervenţiile sale salvatoare, pentru că ilfovenii au trecut de câteva ori pe lângă deschiderea scorului. Batin şi Ghislain au avut cele mai mari ocazii de gol al oaspeţilor.

Totuşi, elevii lui Ionuţ Badea au reuşit să marcheze în minutul 81, atunci când Bawab a executat un corner, mingea a fost respinsă până la Gorobsov, iar mijlocaşul Concordiei a expediat o torpilă care nu i-a dat nicio şansă portarului Mirko Pigliacelli.

A fost singura victorie a oaspeţilor în runda a cincea şi a doua înfrângere a oltenilor în acest sezon. Concordia face 7 puncte şi urcă până pe locul patru în clasament, la trei lungimi de undă de FCSB şi la patru de CFR Cluj, liderul la zi. 


LIVE VIDEO | U Craiova - Concordia Chiajna 0-1

Echipele de start:

U Craiova (3-4-3): Pigliacelli - Isaac Donkor, Florin Gardoş, Tiago Ferreira - Ivan Martic, Alex Mateiu, Matteo Fedele, Nicuşor Bancu - Andrei Burlacu, Alexandru Cicâldău, Alexandru Mitriţă

Rezerve: Laurenţiu Popescu, Kelic, Briceag, Borţa, Baicu, Markovic

Concordia Chiajna (4-3-3): Caparco - Matei, Albu, Marc, Lucian Panait - Prepeliţă, Gorobsov, Nivaldo - Grădinaru, Batin, Ghislain

Rezerve: Costache, Leca, Ivanovic, Thaer Bawab, Bărboianu, Ronaldo Deaconu 


Final de meci. Victorie Chiajna!

Min 81: Gooooooool Concordia!!!! Reuşită senzaţională a lui Gorobsov! Şut de la peste 25 de metri la care Pigliacelli nu mai poate interveni

Min 70: Ocazie pentru U Craiova! Replica oltenilor vine de la Bancu şi Baicu. Cei doi nu reuşesc să marcheze din poziţie favorabilă!

Min 68: Ocazie imensă Concordia! Batin scapă singur spre poartă, dar şutează peste poarta lui Pigliacelli. Mingea i-a sărit atacantului ilfovean.

Min 59: Schimbare şi la Chiajna: iese Ghislain, intră Bawab

Min 59: Schimbare la gazde: iese Burlacu, intră Baicu

Min 58: Ocazie mare pentru Craiova! Mitriţă driblează, îl deschide pe Cicâldău în careu, acesta pătrunde şi şutează, dar Caparco reuşeşte să respingă 

Min 55: Ocazie pentru Chiajna! Corner pentru ilfoveni, mingea ajunge la Marc, care reia cu capul periculos, iar apoi Ghislain trece pe lângă balon

Min 46: A început repriza a doua!

Pauză

Min 39: Ocazie uriaşă Concordia! Ghislain reia bine cu capul din poziţie favorabilă, dar Pigliacelli are o intervenţie fabuloasă!

Min 25: Ocazie mare Craiova! Burlacu reia cu capul în urma unui corner, oaspeţii scot de pe linia porţii

Min 17: Donkor de la U Craiova primeşte cartonaşul roşu pentru intrarea de mai jos.

Min 8: Şansă de gol pentru olteni! Mitriţă îi pasează în stânga lui Bancu, dar şutul său este deviat în corner de Matei.

Min 1: A început meciul! 


Craiovenii pornesc ca favoriţi în confruntarea cu elevii lui Ionuţ Badea. Eliminaţi din Europa League de Leipzig cu 4-2 la general, oltenii caută să se concentreze de acum în Liga 1, iar prima oportunitate pare să fie meciul cu Concordia.

Va fi ultimul meci al rundei din Liga 1 şi primul al craiovenilor după victoria de la Călăraşi, prima din acest sezon pentru echipa lui Mangia.

Concordia a învins-o pe FC Hermannstadt în runda precedentă şi are doar un punct mai puţin decât gazda sa de luni.

Meciul se vede pe Telekom Sport 1 şi live video şi live text pe www.telekomsport.ro

Formaţii probabile: 

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Briceag - Martic, Mateiu, Fedele, Bancu - Burlacu, Cicâldău, Mitriţă

Concordia Chiajna: Caparco - Matei, Marc, Albu, Nivaldo - Prepeliţă - Deaconu, Gorobsov, Cristescu, Grădinaru - Batin

Afla mai multe despre: u craiovaconcordia chiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare