Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova, decizie în privinţa contractelor jucătorilor: "Am discutat cu Mihai Rotaru". Gigi Becali a tăiat deja primele salarii la FCSB

U Craiova, decizie în privinţa contractelor jucătorilor: "Am discutat cu Mihai Rotaru". Gigi Becali a tăiat deja primele salarii la FCSB

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cîrţu, a anunţat că, pentru moment, nu se pune problema tăierilor salariale la clubul oltean, spre deosebire de FCSB, unde Gigi Becali a luat primele măsuri.

"Stăm în case, suntem frustraţi, altceva ce avem de făcut?! La noi nu se pune problema salariilor, dacă e întrerupere de două luni. Am avut o discuţie în sensul ăsta cu domnul Mihai Rotaru şi ne-a explicat acest lucru, jucătorii pot sta liniştiţi. Nu ştiu ce va fi dacă perioada se prelungeşte până la patru luni, atunci nu ştiu ce va fi. E normal să suferi cu bugetul, e problema sponsorilor, biletelor, toţi au suferit pierderi. În situaţia asta, de doar două luni, la noi nu se va acţiona asupra contractelor jucătorilor", a declarat preşedintele lui U Craiova, Sorin Cîrţu, la Pro X.  

Spre deosebire de U Craiova, Gigi Becali a luat primele măsuri la FCSB. Presat financiar de problemele apărute în aceste momente, Gigi Becali a pus mâna pe telefon să îşi anunţe jucătorii: “Gata cu banii aruncaţi pe fereastră! Acum familia mea este mai importantă! Vreau să vă înjumătăţesc salariile până în vara următoare, aşa cum a făcut şi Hagi la Viitorul”, a fost ordinul dat de patronul de la FCSB, prin intermediul căpitanului Florin Tănase.

Telekom Sport vă prezintă, în exclusivitate, firul evenimentelor în cazul tăierilor de salarii de la FCSB.

 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliu craiovasalarii liga 1sorin cartugigi becali 

viewscnt
Articole similare