Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova, după jucătorul dorit de Juve şi Inter! Bonus: atacant american în Oltenia. Transferurile pregătite

U Craiova, după jucătorul dorit de Juve şi Inter! Bonus: atacant american în Oltenia. Transferurile pregătitegalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova pregăteşte noul sezon, iar presa din străinătate oferă informaţii despre doi fotbalişti care ar putea ajunge în Oltenia. Americanul Gboly Ariyibi (26 de ani) şi Edgar Elizalde (21 de ani), fotbalist din Uruguay, ar putea veni sub comanda lui Marinos Ouzounidis, pentru a se lupta la titlul în Liga 1.

Universitatea Craiova ar putea transfera doi fotbalişti din străinătate

Antrenorul grec al Universităţii Craiova s-a plâns, spre finalul campionatului, de jucătorii săi, când rezultatele nu au fost cele aşteptate. Oltenii pregătesc schimbări atât la nivelul conducerii, acolo unde i-au invitat pe fani să voteze noul preşedinte, dar şi la nivelul lotului, pentru a ţine pasul cu FCSB şi CFR Cluj în lupta pentru campionat. 

În aceste zile, publicaţii din Italia şi Grecia au scris despre transferurile pe care le-ar putea face echipa clasată pe locul al treilea, în sezonul recent încheiat. 

Elenii de la Sdna.gr, care citează Live Sport, susţin că atacantul Gboly Ariyibi, în vârstă de 26 de ani, i-a fost propus Craiovei lui Mihai Rotaru, iar ultimul cuvând îl va avea conducerea din Oltenia. 

Fotbalistul american e la final de contract cu Panetolikos, iar viitorul său e incert la clubul din prima ligă greacă. Reprezentanţii fotbalistului sunt cei care i l-au propus lui Marinos Ouzounidis. 

Jucătorul născut în Arlington, Virginia, a jucat în ligile inferioare din Anglia, are două meciuri jucate la Leeds, în Championship, dar şi patru partide în tricoul naţionalei U23 a ţării natale. De-a lungul carierei, Gboly Ariyibi a mai jucat la: Tranmere Rovers, Chesterfield FC, Nottingham Forest, Northampton Town şi Motherwell FC. 

Foto: Gboly Ariyibi, la Motherwell

Edgar Elizalde, fotbalistul dorit în trecut de Inter şi Juventus, ar putea ajunge la U Craiova

Al doilea fotbalist de pe listă ar fi fundaşul Edgar Elizalde, în vârstă de 21 de ani, de picior stâng. Avantajul în privinţa sa e că poate evolua pe toate posturile din apărare, acolo unde Universitatea Craiova are probleme, mai ales în zona centrală. Tuttomercatoweb susţine că jucătorul şi-ar putea reînnoi contractul cu Pescara, dar e atras de Universitatea Craiova. 

Apărătorul născut în Casupa, Uruguay, este legitimat la Pescara, în Serie B, iar în acest sezon a fost împrumutat la Juve Stabia, în Serie C, unde a jucat 15 meciuri. 

În urmă cu doi ani, preşedintele Pescarei, Daniele Sebastini, tranşa interesul lui Inter Milano şi Juventus pentru tânărul fundaş: "Inter ne-a întrebat despre el şi am vorbit cu agenţii. Inter şi Juventus îl vor. Vedem, suntem pregătiţi să discutăm", susţinea oficialul, în 2019. De asemenea, în acelaşi ani au apărut informaţii că Edgar Elizalde ar fi şi în vizorul lui Everton. 

Foto: Edgar Elizalde

Până să aducă fotbalişti în lot, Universitatea Craiova s-a despărţit de Cristi Bărbuţ, care a plecat la Sepsi. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: edgar elizaldegboly ariyibitransferuri universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare