Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova - FC Botoşani, amânat în mod oficial. Justin Ştefan a anunţat la Telekom Sport când se poate juca meciul şi ce riscă moldovenii

U Craiova - FC Botoşani, amânat în mod oficial. Justin Ştefan a anunţat la Telekom Sport când se poate juca meciul şi ce riscă moldovenii

FC Botoșani

Comentarii

Meciul dintre U Craiova şi FC Botoşani a fost amânat după ce medicul grupării moldave a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anunţat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, într-o intervenţie la Telekom Sport.

"Meciul de mâine se va amâna pentru o dată ulterioară. Am comunicat deja lucrul acesta cluburilor. Înţeleg că acea persoană s-a deplasat separat de restul grupului, împreună cu un kinetoterapeut şi cu încă o persoană. Se aşteaptă încă o testare. Există posibilitatea ca acea testare să fie negativă.

Dacă în cadrul anchetei epidemiologice se va stabili că nu au fost jucătorii în contact cu persoana testată pozitiv, nu e absolut nicio problemă, avem posibilitatea să reprogramăm meciul inclusiv la începutul săptămânii viitoare sau spre mijlocul ei", a declarat Justin Ştefan, la Telekom Sport.

În niciun caz FC Botoşani nu riscă să piardă meciul"

Justin Ştefan a subliniat că FC Botoşani nu riscă să piardă la masa verde. Mai mult, în cazul în care se adevereşte că medicul nu a intrat în contact cu echipa, partida ar putea avea loc chiar la începutul săptămânii viitoare, a precizat Justin Ştefan.

"Am înţeles de la domnul Iftime că el nu a stat în contact cu jucătorii. L-am rugat să vă pot spune acest lucru. Mi-a permis să vă spun acest lucru. I-am oferit domnului Iftime două asigurări foarte clare. Dacă se va stabili acest lucru. Meciul se va juca la începutul săptămânii viitoare şi în niciun caz nu riscă să piardă meciul", a adăugat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, la Telekom Sport.

Meciul U Craiova - FC Botoşani, amânat

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, programat vineri, de la 20:00, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, a fost amânat, după ce în tabăra oaspeţilor a fost descoperit un caz de Covid-19.

Este vorba chiar despre medicul echipei FC Botoşani, Petre Rădăuceanu, care este asimptomatic. Astfel, partida de pe Ion Obelemenco, care ar fi trebuit să marcheze revenirea Ligii 1, a fost amânată. În plus, şi un jucător de la echipa a doua a celor de la FC Botoşani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare