Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova - FCSB. Bogdan Argeş Vintilă, despre marele său atu în faţa lui Piţurcă: "E primul lui meci, dar eu am asta de partea mea"

U Craiova - FCSB. Bogdan Argeş Vintilă, despre marele său atu în faţa lui Piţurcă: "E primul lui meci, dar eu am asta de partea mea"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, nu se teme de atmosfera electrizantă care se anunţă la derby-ul cu Universitatea Craiova, meci care va marca debtuul lui Victor Piţurcă pe banca grupării din Bănie.

"Va fi un meci foarte frumos. Este un meci, primul al domnului Piţurcă acasă, va avea un public extraordinar de partea dânsului, dar eu am de partea mea un grup de jucători foarte bun şi unit care este pregătit pentru această confruntare.

Încă o provocare şi mă bucur că întâlnesc asemenea adversari pentru că aşa devin şi eu mai bun şi încercăm să egalăm cumva diferenţa asta de experienţă", a declarat Bogdan Argeş Vintilă, într-o conferinţă de presă.

U Craiova - FCSB, duminică, de la 21:00, Telekom Sport 1

Antrenorul vicecampioanei i-a făcut o scurtă descriere viitoarei adversare şi a punctat că un succes ar fi mai important pentru echipă decât pentru el.

(n.r. U Craiova) E o echipă ultraofensivă, atât. Pentru mine nu ar însemna nimic, pentru băieţi ar însemna mult pentru că şi doresc şi ar fi bine pentru a urca mai sus în clasament. M-aş bucura pentru jucători", a adăugat Bogdan Argeş Vintilă.

Meciul dintre U Craiova şi FCSB se joacă duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: vintila 

viewscnt
Articole similare