Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Debut cu ghinion pentru Piţurcă la Craiova! Surpriza lui Vintilă a funcţionat şi Tsoumou a dat lovitura în Bănie

VIDEO | Debut cu ghinion pentru Piţurcă la Craiova! Surpriza lui Vintilă a funcţionat şi Tsoumou a dat lovitura în Bănie

Superliga

Comentarii

Într-un meci din etapa cu numărul 9, FCSB a învins U Craiova, scor 1-0.

S-a simţit din plin că duelul începutului de toamnă dintre Craiova şi FCSB a avut o miză uriaşă. Ambele tabere au vrut să scoată maximum de la fiecare fază. Florinel Coman a primit galben la duelul cu Kelic, apoi Cicâldău a reluat stângaci la prima ocazie mare de gol a partidei. 

Chiar înainte de pauză, FCSB a avut o şansă şi mai mare, dar Hora a prelungit mingea chiar în braţele lui Pigliacelli. 
 
La reluare, Mihăilă a impresionat cu sprintul său, dar finalizarea a dezamăgit. Oltenii nu au mai avut luciditate în atac, iar în apărare au greşit în final. Când toată lumea se aştepta la un 0-0, Tsomou, ultimul jucător transferat de vicecampioană a marcat la primul său meci în tricoul roş-albaştrilor, iar Universitatea Craiova - FCSB s-a încheiat 0-1. 

U Craiova - FCSB 0-1

Echipele de start:

U Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Mateiu (C), Cicâldău - L. Niţu (Bărbuţ), A. Ivan, Mihăilă.
Rezerve: Marinescu - Bălaşa, Măţel, Baiaram, Roman, Qaka.
Antrenor: V. Piţurcă

FCSB: Bălgrădean - Creţu, L. Cristea, Planic, Panţîru - Oaidă, Pintilii (Ov. Popescu), F. Tănase - A. Popa (Moruţan), I. Hora, F. Coman.
Rezerve: Niga - T. Moutinho, Vînă, Chorbadzhiyski
Antrenor: Bogdan Vintilă

Min. 89: GOOOL FCSB! Coman şutează de la mare distanţă, Pigliacelli respinge în faţă, iar Tsoumou trimite mingea în poartă. 

Min. 72: Ultima schimbare la FCSB. A ieşit Adi Popa, a intrat Moruţan. 

Min. 64: A doua schimbare la FCSB. A ieşit Hora, a intrat Tsoumou. 

Min. 57: U Craiova a cerut penalty după o intervenţie a lui Iulian Cristea la Andrei Ivan. 

Min. 50: Mihăilă a avut o cursă excelentă, încheiată însă cu un şut pe lângă poartă.

 

La pauză a intrat Ov. Popescu în locul lui Pintilii. 

Min. 42: Ocazie FCSB! Coman îi pasează excelent lui Hora, dar execuţia atacantului este lamentabilă. 

Min. 32: Ocazie Craiova! Oltenii păcălesc apărarea roş-albastră. Vătăjelu i-a centrat lui Cicâldău, care a fost la un pas de a deschide scorul. 

Min. 23: Ocazie FCSB! Coman primeşte o pasă excelentă de la Pintilii, trece mingea peste Pigliacelli, însă nu poate marca. 

Min. 19: Schimbare la Craiova. Iese Niţu, intră Bărbuţ. 

Min. 8: Florinel Coman a primit cartonaşul galben pentru simulare în careu. 

A început meciul. 


UPDATE 19:20 | Avem echipele de start! Victor Piţurcă surprinde, titularizând un puşti de 18 ani aflat la debutul pentru U Craiova. Este vorba despre Luis Niţu, care va juca extremă dreapta într-o linie de atac din care mai fac parte Andrei Ivan şi Valentin Mihăilă. De partea cealaltă, Bogdan Vintilă trimite în teren o echipă solidă, fără improvizaţii.

UPDATE 18:30 | U Craiova, anunţ important pentru fanii care vor fi prezenţi în tribunele stadionului Ion Oblemenco la meciul cu FCSB. Anunţul este legat de coregrafia pregătită pentru derby, fanii primind câteva instrucţiuni importante din partea clubului.

UPDATE: Vestiarul gazdelor este pregătit pentru derby-ul din această seară. Meciul este în direct, de la 21:00, la Telekom Sport 1. 


U Craiova - FCSB. Sold out la derby-ul din Bănie

Partida de pe Ion Oblemenco se va disputa cu casa închisă, după ce joi s-au vândut şi ultimele bilete. Se anunţă astfel o atmosferă electrizantă în tribune la debutul lui Victor Piţurcă pe banca tehnică a Universităţii Craiova.

Spectatorii vor avea ce să vadă, asigură fostul selecţioner. "Vom avea un meci foarte greu. Pentru noi e important să fim pregătiţi să jucăm acest meci şi să îl câştigăm. Fiecare meci este extrem de important, fiecare meci, dacă vrem să obţinem ceea ce ne dorim. Veţi vedea Craiova o echipă ofensivă. La echipa naţională era cu totul altceva, când într-un meci, două calificarea era pierdută", a declarat Victor Piţurcă, la prezentarea oficială la Universitatea Craiova.

U Craiova - FCSB. Oltenii, favoriţi la casele de pariuri

Universitatea Craiova este favorita bookmakerilor la câştigarea derby-ului de duminică. Oltenii au o cotă de 2.00 la succes, în timp ce victoria celor de la FCSB este cotată la 3.80, iar rezultatul de egalitate are cotă 3.50.

Ambele echipe vin după victorii. Înaintea pauzei provocate de meciurile echipei naţionale, Universitatea Craiova a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, FC Voluntari, în timp ce FCSB a obţinut o victorie cu un scor similar în faţa Viitorului, la Piteşti. "Alb-albaştrii" au câştigat ultimul meci direct, 2-0 la Craiova, în returul play-off-ului din ediţia trecută a Ligii 1. De altfel, FCSB are trei succese consecutive în faţa Universităţii Craiova.

Lucrurile stau cu totul altfel, însă, când vine vorba de clasament. După opt etape, U Craiova ocupă locul al treilea, cu 16 puncte, la două lungimi de liderul Gaz Metan Mediaş. FCSB se află abia pe poziţia a 11-a, cu şapte puncte, la patru puncte de zona play-off-ului.

Întrebat când va duce echipa în zona play-off-ului, antrenorul FCSB-ului a fost reticent. "Avem de muncit, nu pot să fac promisiuni dar avem de muncit şi avem de adunat puncte", a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

FCSB pune presiune pe Victor Piţurcă înainte de meciul direct

Narcis Răducan a prefaţat derby-ul cu U Craiova, în exclusivitate pentru Telekom Sport, şi a ţinut să le transmită un mesaj jucătorilor săi. Totodată, el a vorbit şi despre ce înseamnă venirea lui Victor Piţurcă în Bănie.

"Ne pregătim ca pentru un meci mare. Acest club, indiferent cum s-a numit el, a ştiut tot timpul să gestioneze meciurile mari. Cel puţin din punctul meu de vedere, Craiova - FCSB e un meci mare al campionatului. Sper ca staff-ul nostru să pregătească mental echipa pe o linie pozitivă şi nu să ne fie teamă de aia sau de aia. Eşti fotbalist, trebuie să fii pregătit să joci cu 25 de mii de spectatori. E un antrenament pentru 50 de mii", a zis Narcis Răducan pentru Telekom Sport despre meciul cu U Craiova. 

Meciul cu FCSB va marca prima partidă oficială în care fostul selecţioner îşi intră în rolul de manager general. El şi-a început munca, oficial, la 1 septembrie. 

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare