Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"U" Craiova îl acuză pe antrenorul secund al FC Viitorul de afirmaţii mincinoase în cazul "Bancu-De Nooijer"

"U" Craiova îl acuză pe antrenorul secund al FC Viitorul de afirmaţii mincinoase în cazul "Bancu-De Nooijer"

Fotbal

Comentarii

CSU Craiova îl acuză pe antrenorul secund al FC Viitorul Cătălin Anghel de afirmaţii mincinoase în cazul Bancu-De Nooijer şi anunţă că va sesiza Comisia de Disciplină a FRF. Totodată, Universitatea Craiova condamnă gesturile reprobabile ale jucătorului Bradley de Nooijer de a-i provoca pe suporterii olteni imediat după înscrierea primului gol al partidei de luni

Fundaşul olandez al echipei FC Viitorul, Bradley De Nooijer, a acuzat, într-un comunicat, "atitudinea ofensatoare, jignitoare, rasistă a lui Nicuşor Bancu", considerând că "este inacceptabil ca în 2019, într-o ţară a Uniunii Europene, să existe un astfel de comportament faţă de un coleg de joc".

"Având în vedere declaraţiile mincinoase ale antrenorului secund al echipei FC Viitorul, minciuni dovedite şi prin raportul de joc al arbitrului, clubul Universitatea Craiova va sesiza în cursul zilei de mâine comisiile disciplinare ale FRF pentru a se lua măsuri împotriva mincinoşilor. În acelaşi timp, Universitatea Craiova condamnă gesturile reprobabile ale jucătorului Bradley de Nooijer de a-i provoca pe suporterii noştri imediat după înscrierea primului gol al partidei. Aşteptăm din partea acestuia scuze adresate suporterilor. Bradley de Nooijer a venit într-o ţară care l-a primit cu braţele deschise, iar el în schimb trebuie să arate un minim respect suporterilor", se arată în comunicatul trimis de clubul oltean.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare