Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova îşi poate pierde fotbalistul de 1,6 milioane de euro. "Dacă vine vreo ofertă, iau în calcul plecarea"

U Craiova îşi poate pierde fotbalistul de 1,6 milioane de euro. "Dacă vine vreo ofertă, iau în calcul plecarea"
Comentarii

Bosniacul Elvir Koljic (24 de ani) a vorbit în presa din ţara natală despre posibilitatea de a părăsi pe Universitatea Craiova în viitorul apropiat. Atacantul nu ar spune "nu" dacă pe adresa clubului va sosi o ofertă convenabilă pentru toată lumea.

Elvir Koljic a ajuns la Universitatea Craiova în august 2018, de la FK Krupa, pentru 450.000 de euro şi era considerat ca o mare speranţă în Bănie. Sosea din postura de golgeter al campionatului din Bosnia, unde marcase opt goluri în şapte partide. De asemenea, apucase să debuteze pentru reprezentativa de seniori a Bosniei, iar în trecut a fost foarte aproape de a ajunge la Rangers (Scoţia) sau Panathinaikos (Grecia).

Din păcate pentru Koljic, U Craiova şi întreaga suflare microbiştilor olteni, accidentările i-au tăiat în repetate rânduri avântul. Sezonul trecut, Koljic a marcat 12 goluri în 17 partide, apoi s-a accidentat grav şi a ratat play-off-ul. În acest sezon, situaţia a fost inversă - Koljic s-a accidentat vremelnic, iar acum se reface pentru play-off, acolo unde Universitatea Craiova se luptă pentru titlu. Are doar şase meciuri şi două goluri în campionat, în acest sezon.

Elvir Koljic se gândeşte să părăsească U Craiova: "Dacă vine vreo ofertă, iau în calcul plecarea"

Elvir Koljic (24 de ani) a vorbit în presa din ţara natală despre posibilitatea de a părăsi U Craiova în cazul unei oferte convenabile, chiar dacă nu face din acest subiect o prioritate. Contractul său cu Universitatea Craiova se va termina în vara anului 2021. Întrebat dacă se gândeşte la o nouă aventură, acesta a răspuns: 

"Acum sunt aici. Mai am contract şi sunt mulţumit. Dacă vine vreo ofertă, iau în calcul plecarea, dar nu mă gândesc la asta, în acest moment", a spus fostul atacant de la Triglav, Krupa, Banja Luka şi Lech Poznan.

Atacantul a recunoscut că visul său din copilărie este să evolueze pentru cea mai titrată echipă din Bosnia, Zeljeznicar - formaţie cu şase titluri de campioană.

"Când eram copil, am visat să joc într-o zi pentru Zeljeznicar. Când mă voi întoarce în campionatul Bosniei, recunosc că mi-aş dori să îmbrac tricoul albastru", a completat Koljic.

  • 1,6 milioane de euro este cota lui Koljic, conform Transfermarkt.
  • 29 de meciuri, 16 goluri şi patru pase de gol are bosniacul pentru U Craiova.
  • Trei selecţii are pentru naţionala Bosniei.

Afla mai multe despre: craiovafotbalkoljic 

viewscnt
Articole similare