Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova s-a reunit! Ce spune Papură despre protestele fanilor la adresa sa şi care sunt noutăţile din lotul oltenilor

U Craiova s-a reunit! Ce spune Papură despre protestele fanilor la adresa sa şi care sunt noutăţile din lotul oltenilor
Comentarii

Pentru U Craiova, pauza s-a încheiat. Corneliu Papură a sunat adunarea, cu o lună înainte de primul meci oficial.

”O reunire cu gândul de a face mult mai bine decât anul trecut, asta cu siguranţă” a mărturisit Cornel Papură, în ziua în care a sunat adunarea la Craiova.

Contestat de o parte a fanilor olteni, Papură a explicat: ”De contestat, peste tot sunt oameni contestaţi, sperăm ca cei care nu au foarte multă încredere în ceea ce putem face noi, să le schimbăm opinia, în cel mai scurt timp. În momentul în care ai rezultate, cu siguranţă îi vei convinge şi pe cei care te contestă. Sper din tot sufletul să reuşesc acest lucru” a spus Papură, în prima conferinţă de presă a sezonului.

La primul antrenament a fost prezent şi Andrei Marinescu, fost portar la Rapid, ultima dată la Sportul Snagov. El ar urma să fie al treilea portar al echipei craiovene. Achiziţia Kamer Qaka a fost învoit câteva zile: ”În această perioadă am curtat mult mai mulţi jucători, dar nu s-a materializat. Sperăm că în următoarele zile se vor rezolva aceste probleme. Ceea ce depinde de noi, am făcut maximum din ce poate face un club pentru a aduce jucători. Orice antrenor îşi doreşte achiziţiile din prima zi. Trebuie să înţelegem că nu e posibil” a spus Papură.

La Craiova, au revenit după împrumuturi fotbaliştii Raul Hreniuc (FC Argeş), Marian Şerban (CS Mioveni), Mihai Roman (FC Botoşani), Ştefan Vlădoiu (Dunărea Călăraşi) şi Florin Borţa (Petrolul). Alţi 5 jucători au fost promovaţi de la echipa secundă: Radu Bârzan, Ionuţ Popescu, Vasile Constantin, Cătălin Preduţ şi Ştefan Bairam.

Internaţionalul Nicuşor Bancu va rămâne căpitanul echpei, a confirmat Cornel Papură: ”Nu mă gândesc absolut deloc să schimb căpitanul, pentru că acesta este Bancu, din câte ştiu eu” a spus Papură.

Lotul prezent la reunirea „U” Craiova:

Portari: Mirko Pigliacelli, Laurenţiu Popescu, Andrei Marinescu, Cătălin Preduţ.
Fundaşi: Ivan Martic, Ştefan Vlădoiu, Florin Borţa, Marius Briceag, Renato Kelic, Tiago Ferreira, Stephane Acka, Raul Hreniuc.
Mijlocaşi: Alexandru Mateiu, Stephan Drăghici, Marian Şerban, Ionuţ Popescu, Radu Bârzan.
Atacanţi: Cristi Bărbuţ, Mihai Roman, Carlos Fortes, Valentin Mihăilă, Raul Baicu, Jovan Markovic.

Afla mai multe despre: cornel papurăcraiovareunire 

viewscnt
Articole similare