Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova se desparte de un fotbalist cotat la 1.000.000 de euro: "El e primul care pleacă. După, o să mai fie şi alte nume"

U Craiova se desparte de un fotbalist cotat la 1.000.000 de euro: "El e primul care pleacă. După, o să mai fie şi alte nume"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Craioveanu a dezvăluit că fundaşul ghanez Isaac Donkor, fotbalist cotat la un milion de euro, este primul jucător care se desparte de olteni, în această vară.

Adus vara trecută, Donkor nu i-a convins pe olteni şi se va despărţi de U Craiova, deşi mai are contract până în 2021. susţine Gică Craioveanu.

"E lista făcută cu jucătorii împrumutaţi sau care pleacă. Primul cred că e Donkor. După o să mai fie şi alte nume", a declarat Gică Craioveanu.

Apoi, fostul internaţional a precizat că singurul jucător pe care Craiova îl va vinde în această vară va fi Nicuşor Bancu, în cazul în care apare vreo ofertă.

"Dar ca şi vânzare singurul jucător care ar pleca de la Craiova ar fi Bancu. Eu zic că şi-a făcut datoria faţă de echipă, de club, a fost un jucător foarte important, printre cei mai importanţi ai Craiovei, şi pentru el ar fi un pas înainte în cariera lui. Eu aş vrea să rămână toată viaţa la Craiova, e un jucător uriaş, îmi place enorm de Bancone.

Eu îl văd în liga spaniolă. Mie Italia mi se pare o ligă dificilă. Eu văd Spania, Germania, un fotbal box-to-box, dus-întors. Un fotbal ofensiv unde se marchează foarte multe goluri şi acolo l-aş vedea pe Bancone", a adăugat Craioveanu.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare