Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova şi FCSB îl doresc, iar Cestor a ales banii în plus! CFR Cluj a aflat unde semnează fundaşul central | EXCLUSIV

U Craiova şi FCSB îl doresc, iar Cestor a ales banii în plus! CFR Cluj a aflat unde semnează fundaşul central | EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Mike Cestor şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, după doi ani şi jumătate petrecuţi la club.

la începutul acestui sezon, CFR Cluj şi-a impus obiectivele de a câştiga Liga 1 pentru al cincilea sezon consecutiv, dar şi de a fi competitivă în cupele europene.

Pe plan intern, mandatul lui Marius Şumudică a decurs fără greş, cu şapte victorii din şapte, însă, în preliminariile Champions şi Europa League, formaţia ardelenă s-a făcut de râs.

Aşadar, fostul tehnician al Astrei a fost demis, iar lotul pus la punct de el a suferit schimbări majore după revenirea lui Dan Petrescu.

O multitudine de fotbalişti au fost daţi afară, dar nici jucătorii din precedentul mandat al lui Petrescu nu au fost ”în siguranţă”.

Printre jucătorii care evolua constant sub Şumudică, dar nu mai prindea echipa sub ”Bursuc” se număra şi Mike Cestor, adus de la Astra în vara lui 2019.

Cu Burcă, Graovac, Dimitrov şi acum şi Yuri disponibili pe linia de fund, echipa nu mai avea neapărat nevoie de fundaşul francez, astfel că cele două părţi au semnat rezilierea.

U Craiova şi FCSB îl doresc, iar Cestor a ales banii în plus

CFR Cluj i-a oferit lui Mike Cestor şansa de a rămâne la club, dar, din pricina cerinţelor sale financiare, clubul şi jucătorul nu s-au putut înţelege.

U Craiova şi FCSB ar fi fost interesate de fotbalistul de 29 de ani, însă acesta nu are să rămână în România.

Marius Bilaşco a dezvăluit că Cestor i-a transmis că nu va rămâne în Liga 1 pentru că niciun club românesc nu îi poate oferi salariul pe care şi-l doreşte.

Sunt convins că şi noi, şi FCSB vom mai avea sincope, pentru că am văzut cu toţii că celelalte echipe s-au echilibrat destul de bine şi fiecare partidă este extrem de dificilă.

Nu mai sunt acele victorii categorice. Cu Mike Cestor am reuşit să reziliem contractul. A susţinut tare că nu pleacă în România sau că nu va juca în România.

Pentru că, din ce mi-a spus, niciun club nu poate să îi satisfacă şi pretenţiile financiare.

De fapt acesta a fost şi motivul pentru care el nu a semnat prelungirea cu noi”, a declarat Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mike cestor 

viewscnt
Articole similare