Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova vrea să transfere de la o altă echipă din play-off! Finanţatorul clubului a confirmat: "E de vânzare". Ce ofertă au făcut oltenii

U Craiova vrea să transfere de la o altă echipă din play-off! Finanţatorul clubului a confirmat: "E de vânzare". Ce ofertă au făcut oltenii
Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a susţinut că Denis Haruţ (21 de ani), este de vânzare pentru suma potrivită. U Craiova s-a arătat interesată de apărătorul lateral al moldovenilor şi ar putea pleca în Oltenia în această vară.

U Craiova transferă de la FC Botoşani

Echipa din Moldova a reuşit mai multe afaceri în ultimele sezoane, după ce jucătorii pe care i-a adus gratis s-au transferat pe sume importante. 

 

Pe lângă Andrei Chindriş şi Marko Dugandzic, FC Botoşani s-ar putea despărţi şi de Denis Haruţ, care e de vânzare, conform declaraţiilor lui Valeriu Iftime. 

”Toţi jucătorii sunt de vânzare, am spus asta. Haruţ e de vânzare dacă Craiova vine cu preţul corect. Am văzut că se vorbeşte de 250.000 de euro. Nici nu iau în calcul aşa ceva. Să vină cu altă ofertă şi discutăm!”, a declarat Valeriu Iftime pentru realitateasportiva.net.

Denis Haruţ a jucat în 26 de meciuri în acest sezon, iar la FC Botoşani a venit în iulie 2019, de la ACS Poli Timişoara, liber de contract. 

Fundaşul lateral are şi şapte prezente în naţionala U19 a României. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiova transferuri 

viewscnt
Articole similare