Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a amendat Steaua Roşie Belgrad şi FC Koln pentru incidentele de la un meci din Liga Europa

UEFA a amendat Steaua Roşie Belgrad şi FC Koln pentru incidentele de la un meci din Liga Europa

UEFA Europa League

Comentarii

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis ca grupările Steaua Roşie Belgrad şi FC Koln să fie amendate ca urmare a incidentelor de la meciul dintre cele două echipe, disputant la 7 decembrie, în grupele Ligii Europa.

Steaua Roşie Belgrad a fost vizată de procedure disciplinare pentru aprinderea de torţe, aruncarea de obiecte şi blocarea scărilor.

UEFA a hotărât închiderea parţială a stadionului echipei Steaua Roşie Belgrad la următorul meci de acasă din cupele europene, sancţiune suspendată pe o perioadă de probă de doi ani. În plus, clubul sârb a fost amendat cu 56.000 de euro.

FC Koln a fost sancţionat pentru aprindere de torţe, aruncarea de obiecte şi provocarea de daune. Gruparea a fost amendată cu 27.500 de euro şi cu 40.000 de euro. În plus, clubul german nu va putea vinde bilete propriilor suporteri la următorul meci din cupele europene disputat în deplasare.  FC Koln va trebui şi să contacteze Steaua Roşie Belgrad în termen de 30 de zile pentru a ajunge la un acord în privinţa sumei pe care o va achita pentru acoperirea daunelor provocate de suporterii săi.

Afla mai multe despre: fotballiga europa 

viewscnt
Articole similare