Experiențe împreună.
You are here:

UEFA a anunţat numele arbitrului care va conduce semifinala dintre Italia şi Spania

UEFA a anunţat numele arbitrului care va conduce semifinala dintre Italia şi Spania

EURO 2020

Comentarii

Arbitrul german Felix Brych a fost desemnat de UEFA să conducă prima semifinală de la EURO 2020 la fotbal, Italia - Spania, marţi, la Londra, de la ora 22:00.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi conaţionalii Mark Borsch şi Stefan Lupp. Al patrulea oficial a fost delegat rusul Serghei Karasev, în timp ce arbitru asistent de rezervă va fi un alt rus, Igor Demeşko.

Arbitrul video, Marco Fritz, şi arbitrii asistenţi video, Christian Dingert, Christian Gittelmann, Bastian Dankert, sunt de asemenea germani.

Brych, care va împlini 46 de ani pe 3 august, este arbitru internaţional din 2007, primul său meci inter-ţări fiind Luxemburg - România 0-2, din preliminariile EURO 2008.

A condus finala Ligii Campionilor din 2017, în care Real Madrid a trecut cu 4-1 de Juventus, precum şi finala Europa League din 2014, încheiată cu victoria Sevillei, 4-2, la loviturile de departajare cu Benfica.

Felix Brych a condus patru meciuri la EURO 2020, Olanda - Ucraina 3-2 şi Belgia - Finlanda 2-0, în faza grupelor, Belgia - Portugalia 1-0, în optimi, şi Ucraina - Anglia 0-4, în sferturi.

viewscnt
Articole similare