Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a anunţat pe Twitter cum se va chema EURO 2020, apoi a revenit: "Încă nu am decis nimic"

UEFA a anunţat pe Twitter cum se va chema EURO 2020, apoi a revenit: "Încă nu am decis nimic"

EURO 2020

Comentarii

UEFA a revenit, vineri seară, asupra informaţiei de mai devreme cu privire la numele Campionatului European de fotbal, precizând că încă nu s-a luat o decizie în această privinţă.

"Cu scuze pentru greşeala de mai devreme, clarificăm că încă nu s-a luat nicio decizie cu privire la numele rearanjatului Euro care va avea loc în 2021. Tweet-ul de mai devreme a fost postat din greşeală”, se arată pe contul de Twitter al UEFA.
 
Cu câteva ore înainte de acest mesaj, UEFA a postat pe Twitter un link către un articol de pe site-ul forului cu “răspunsuri la câteva întrebări cheie despre motivele deciziei UEFA de amânare a Euro-2020 cu un an şi suspendare a tuturor celorlalte competiţii”. Articolul era intitulat: “Amânarea EURO 2020: răspunsuri la întrebări cheie”.
“Avem încredere că toate locurile de disputare vor rămâne aceleaşi, asigurând faptul că turneul rămâne fidel viziunii de la început: un eveniment în toată Europa, potrivit celei de-a 60-a aniversări. Turneul va fi în continuare cunoscut sub numele UEFA Euro-2020”, se arăta în articolul respectiv, care nu mai poate fi găsit pe site-ul UEFA.
 
În această săptămână, Campionatul European de fotbal, care include meciuri şi la Bucureşti, a fost amânat cu un an din cauza coronavirusului, astfel că se va desfăşura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare