Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a decis! Budescu, din nou cel mai bun jucător al săptămânii în Liga Europa!

UEFA a decis! Budescu, din nou cel mai bun jucător al săptămânii în Liga Europa!galerie foto
Comentarii

Constantin Budescu a fost cel mai bun om de pe teren în remiza 1-1 înregistrată de FCSB pe teren propriu cu Hapoel Beer Sheva. În urma acestui rezultat, roş-albaştrii s-au calificat matematic în faza şaisprezecimilor. UEFA nu a trecut cu vederea prestaţia sa şi l-a declarat jucătorul săptămânii!

UPDATE. Budescu a fost desemna jucătorii săptămânii cu numărul 4 din Liga Europa, după prestaţia sa din meciul cu Hapoel. ”Budi” a primit cele mai multe voturi din partea fanilor. A fost pentru a doua oară când mijlocaşul a fost ales cel mai bun jucător, după prima etapă a Ligii Europa.

Budescu a primit 57 % din voturile fanilor. Românul este urmat în clasament de Selim Ay, 19%, Dominik Prokop, 10%, Patrick Twumasi, 6%, Vitaly Buyalskiy, 5%, Memphis Depay, 3%, Davie Selke, 1% şi Rodrigo Galo, 0%.

Budescu a reuşit un assist la golul lui Coman şi putea înscrie chiar el la cea mai controversată fază a meciului. În minutul 52, arbitrii nu au văzut un henţ evident comis de unul dintre apărătorii israeleni pe linia porţii. 

În acest moment, Budescu ocupă locul 2 în cursa pentru jucătorul etapei din Europa League, cu 31% din voturile fanilor. Lider este fundaşul Selim Ay de la Konyaspor, echipă care a remizat aseară alb în deplasare cu Salzburg. 

VOTEAZĂ AICI!

FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbhapoel beer shevaeuropa league 

viewscnt
Articole similare