Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a decis: încă un meci din Europa League se va disputa cu porţile închise, din cauza coronavirusului. Probleme mari în cupele europene

UEFA a decis: încă un meci din Europa League se va disputa cu porţile închise, din cauza coronavirusului. Probleme mari în cupele europene
Comentarii

Meciul Wolfsburg - Şahtior, din optimile Europa League, se va disputa şi el cu porţile închise, din cauza problemelor creeate de coronavirus.

Coronavirusul dă peste cap şi meciurile din cupele europene. Într-o decizie de ultimă oră, UEFA a transmis că şi partida dintre Wolfsburg şi Şahtior se va disputa cu porţile închise. Germania este printre ţările lovite din plin de coronavirus şi până acum au fost înregistrate peste 1.200 de cazuri.

Wolfsburg - Şahtior intră astfel în categoria meciurilor cu un grad ridicat de risc. Celelalte partide din cupele europene care se vor disputa cu porţile închise sunt:

Liga Campionilor:


PSG - Borussia Dortmund, diseară, la 22:00 (live la Telekom Sport 1)

Europa League:
Inter Milano - Getafe, mâine, de la 22:00 (live pe Telekom Sport 1)
Wolfsburg - Şahtior, mâine, de la 22:00 (live pe Telekom Sport 3)
Olympiacos - Wolverhampton, mâine, de la 22:00 (live pe Telekom Sport 4)

De asemenea, meciul Inter - Rennais, din UEFA Youth League, care ar fi trebuit să se dispute astăzi, nu va mai avea loc după ce italienii au refuzat să joace. Rennais va merge astfel în următoarea fază, în timp ce Inter va fi anchetată disciplinar.

Getafe refuză să joace cu Inter Milano, din cauza coronavirusului

În contextul în care Lombardia este regiunea cea mai afectată de coronavirus din Europa, preşedintele clubului spaniol Getafe, Angel Torres, ameninţă că echipa lui nu se va prezenta la partida de la Milano, care ar urma să aibă loc, joi, cu porţile închise, în manşa I a optimilor Ligii Europa.

"Dacă nu se va schimba situaţia, Getafe nu va călători, mâine, în Italia. Am cerut UEFA să caute o alternativă pentru Milano. Noi nu vrem să întrăm într-un focar de coronavirus, nici nu suntem obligaţi. Dacă va fi să pierdem meciul, o să-l pierdem. În niciun caz nu ne vom pune sănătatea în pericol", a spus el, la Radio Onda Cero.

În Italia s-au înregistrat până acum peste zece mii de cazuri de infectare şi 631 de decese, cele mai multe după China.

Afla mai multe despre: wolfsburg 

viewscnt
Articole similare