Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a deschis o procedură disciplinară contra Irlandei, după ce fanii au aruncat în teren cu mingi de tenis la meciul cu Georgia

UEFA a deschis o procedură disciplinară contra Irlandei, după ce fanii au aruncat în teren cu mingi de tenis la meciul cu Georgia

Fotbal

Comentarii

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva federaţiei irlandeze, după ce fanii au aruncat mingi de tenis pe teren la meciul pe care naţionala antrenată de Mick McCarthy l-a disputat, marţi, la Dublin, cu reprezentrativa Georgiei, în preliminariile Euro-2020.

Fanii au dorit să protesteze în acest fel faţă de preşedintele Federaţiei Irlandeze de Fotbal, John Delaney, bănuit de nereguli financiare în cadrul forului de la Dublin.

Suporteri au aruncat mingile de tenis pe teren în prima repriză şi au afişat bannere cu mesajul "Delaney out". Partida a fost întreruptă trei minute, pentru a îndepărta mingile de tenis de pe teren.

Irlanda s-a impus, marţi, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Hourihane '36, în etapa a II-a a Grupei D. Naţionala insulară este lider al grupei, cu şase puncte, fiind urmată de Elveţia cu patru puncte şi Danemarca, un punct. Gibraltar şi Georgia nu au obţinut niciun punct.

Cazul va fi analizat de Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA la 16 mai.

Afla mai multe despre: uefairlandageorgia 

viewscnt
Articole similare