Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a desemnat trei brigăzi din România să arbitreze în cupele europene

UEFA a desemnat trei brigăzi din România să arbitreze în cupele europene

Fotbal intern

Comentarii

UEFA a delegat trei brigăzi de arbitri din România la partide din preliminariile Ligii Campionilor şi ale Europa League, care se vor disputa în această săptămână, anunţă frf.ro.

Abtritrul Marius Avram se va afla la centru la partida Honvéd Budapesta (Ungaria) - FK Rabotnicki (Macedonia), care se va disputa marţi, de la ora 19.00, din preliminariile Europa League. În tur, echipa din Macedonia a câştigat cu 2-1. Arbitrul român va fi ajutat de conaţionalii Mircea Orbuleţ, Vladimir Urzică, asistenţi, respectiv Iulian Călin, al patrulea oficial.
 
Horaţiu Feşnic va conduce meciul dintre Celtic (Scoţia) şi Alashkert (Armenia), de miercuri, cu începere de la ora 20.45, în preliminariile Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 3-0. Din brigada delegată pentru acest joc mai fac parte Mircea Grigoriu şi Daniel Mitruţi, la tuşe, şi Sebastian Colţescu, al patrulea oficial.
 
Tot miercuri, de la ora 19.00, George Găman va arbitra partida FK Zeljeznicar (Bosnia-Herţegovina) - JK Narva Trans (Estonia), 2-0 în tur, din preliminariile Europa League. Centralul român va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Valentin Avram, precum şi de al patrulea oficial Andrei Chivulete.

Afla mai multe despre: rabotnickiungariabudapestabosniageorge gaman 

viewscnt
Articole similare