Experiențe împreună.
You are here:

UEFA a luat decizia. Ce se întâmplă cu finala Ligii Campionilor, după ce Turcia a intrat în carantină totală

UEFA a luat decizia. Ce se întâmplă cu finala Ligii Campionilor, după ce Turcia a intrat în carantină totală
Comentarii

Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul pe 29 mai, deşi Turcia a intrat în lockdown din cauza creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, a asigurat joi UEFA.

Guvernul Turciei a impus un lockdown de 17 zile, care se va încheia pe 17 mai. În ciuda acestei situaţii, UEFA a subliniat că nu intenţionează să mute finala.

"Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul pe 29 mai cu un număr limitat de spectatori şi suntem siguri că lockdown-ul temporar care este în vigoare până pe 17 mai nu ar trebui să aibă niciun impact asupra meciului", a afirmat forul fotbalistic european într-un comunicat.

"UEFA va continua să colaboreze îndeaproape cu Federaţia turcă de fotbal şi autorităţile locale şi naţionale pentru organizarea în siguranţă a partidei. Informaţii suplimentare referitoare la numărul de spectatori la acest meci şi detalii referitoare la vânzarea biletelor vor fi comunicate în curând", a adăugat UEFA.

Stadionul Olimpic Ataturk ar fi trebuit să găzduiască finala de anul trecut a competiţie, însă din cauza pandemiei UEFA a recurs la soluţia unui Final 8 găzduit de Lisabona.

Finala ediţiei din acest an a Europa League va avea loc în oraşul polonez Gdansk.

viewscnt
Articole similare
Gol de poveste pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Românul și-a ridiculizat adversarii...