Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a revizuit categoriile arbitrilor internaţionali pentru prima parte a sezonului 2019/2020; În ”First Category” a intrat şi Radu Petrescu

UEFA a revizuit categoriile arbitrilor internaţionali pentru prima parte a sezonului 2019/2020; În ”First Category” a intrat şi Radu Petrescu

Fotbal intern

Comentarii

În urma performanţelor din sezonul 2018/2019, Comisia de Arbitri UEFA a revizuit lista oficialilor de joc pentru prima parte a sezonului următor. În ”First Category” îşi menţine poziţia Istvan Kovacs, căruia i se alătură din noul sezon Radu Petrescu, anunţă FRF.

Pentru a-i atribui o categorie unui arbitru, Comisia de Arbitri UEFA ţine cont de diferite criterii, printre care perfomanţa, experienţa, potenţialul, condiţia fizică, prezenţa la cursurile oferite de UEFA, precum şi prestaţiile din ţara de provenienţă.

La ”Elite Category”, singurul reprezentant al României rămâne Ovidiu Haţegan. În ”First Category” îşi menţine poziţia Istvan Kovacs, căruia i se alătură din noul sezon Radu Petrescu. După evoluţiile bune din acest sezon, în care a fost delegat în preliminariile Ligii Campionilor şi Europa League, precum şi în Liga Naţiunilor, Radu Petrescu a urcat în ierarhia arbitrilor europeni.

Şi în ”Second Category” avem un nou reprezentant: Horaţiu Feşnic i se alătură lui Marius Avram.

În ”Third Category” se află arbitrul bucureştean Marcel Bîrsan şi Sebastian Colţescu.

România are reprezentanţi la nivel de arbitri şi în fotbalul feminin şi futsal. Cu evoluţii apreciate în acest sezon, în care a arbitrat şi finala Campionatului European de fete Under 17, Iuliana Demetrescu a urcat în ”Women Second” pe lista UEFA. În ”Women Third” sunt prezente în continuare Alina Peşu şi Cristina Trandafir.

La futsal, Vlad Ciobanu a fost inclus de UEFA pe lista arbitrilor din ”Futsal Second”! Ovidiu Curta, Daniel Deca şi Bogdan Hanceariuc completează lista arbitrilor în ”Futsal Third”.

Afla mai multe despre: radu petrescu 

viewscnt
Articole similare