Experiențe împreună.
You are here:

UEFA estimează la cel puţin 5.000 numărul persoanelor fără bilet care au pătruns pe Stadionul Wembley la finala Euro-2020. Autorităţile au anunţat "un număr mic"

UEFA estimează la cel puţin 5.000 numărul persoanelor fără bilet care au pătruns pe Stadionul Wembley la finala Euro-2020. Autorităţile au anunţat "un număr mic"

EURO 2020

Comentarii

UEFA estimează la cel puţin 5.000 numărul persoanelor fără bilet care au pătruns pe Stadionul Wembley, la finala Euro-2020, informează dailymail.co.uk.

Luni, poliţia britanică a anunţat că "un număr mic de fani fără bilet" a intrat pe arenă, iar administratorii Stadionului Wembley au negat iniţial că ar fi intrat vreo astfel de persoană. 

Numărul de spectatori de pe Wembley a fost depăşit

Reporterul independent AIPS Chris Williams a susţinut că, după ce a vorbit cu un manager de evenimente UEFA care a fost, duminică, la Stadionul Wembley, o evaluare iniţială arată că numărul de 60.000 de spectatori acceptat pentru ultimul act al Euro-2020 a fost depăşit cu 5.000, după ce porţile de acces au fost forţate de huligani.

Acest număr ar putea creşte cu uşurinţă după finalizarea unei investigaţii complete. S-a putut intra pe stadion prin porţi şi turnichete distruse şi în timpul meciului şi chiar în timpul prelungirilor.

Imaginile şi înregistrările video distribuite pe reţelele de socializare arată incidentele violente care au avut loc atât în exteriorul, cât şi în interiorul stadionului, în timp ce fanii fără bilete se îngrămădeau să pătrundă în arenă. Forul european va sancţiona federaţia engleză pentru aceste incidente.Daily Mail scrie că aceste incidente ar putea afecta candidatura Angliei la organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 3-2 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile). La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho. Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

viewscnt
Articole similare