Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA, gest superb faţă de Eriksen şi paramedicii care i-au salvat viaţa

UEFA, gest superb faţă de Eriksen şi paramedicii care i-au salvat viaţa

EURO 2020

Comentarii

UEFA i-a trimis invititaţii pentru Finala Euro 2020, atât lui Christian Eriksen, cât şi paramedicilor care i-au salvat viaţa în meciul contra Finlandei.

Finala EURO 2020 va avea loc duminică, iar UEFA s-a gândit să facă un gest superb pentru Eriksen şi paramedicii care l-au pus pe picioare: au trimis invitaţii la marele meci.

Unul dintre paramedici, Peder Ersgaard, a spus că este onorat de invitaţia făcută de Aleksander Ceferin. ''Sunt emoţionat ca un copil în Ajunul Crăciunului. Sunt mândru de întreaga echipă care a acţionat atunci, căci nu a fost un efort individual ci unul colectiv'', a spus Ersgaard, adăugând că speră să vadă în finală Danemarca.

Fotbalistul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la EURO 2020.

Jucătorul a fost dus la spital şi a fost stabilizat. Danezul a fost externat, după ce medicii au efectuat o operaţie de implantare a unui defibrilator intern. După acest episod, nu se ştie exact dacă el va mai putea să joace fotbal.

LIVE BLOG | Totul despre Euro 2020! Programul complet al meciurilor, echipele participante, stadioane şi cele mai noi informaţii despre turneul final

Afla mai multe despre: euro 2020eriksen 

viewscnt
Articole similare