Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA i-a pus gând rău lui Neymar. Brazilianul riscă o suspendare drastică în urma postării de pe reţelele de socializare

UEFA i-a pus gând rău lui Neymar. Brazilianul riscă o suspendare drastică în urma postării de pe reţelele de socializare
Comentarii

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Neymar, după ce jucătorul a criticat arbitrajul de la meciul cu Manchester United, din returul optimilor Ligii Campionilor.

Neymar, accidentat, nu a evoluat în meciul pierdut de PSG, scor 1-3, însă a scris pe reţelele de socializare că arbitrajul a fost o ruşine. Potrivit The Times, brazilianul riscă trei etape de suspendare pentru aceste afirmaţii.

La 6 martie, Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins-o, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, scorul a fost 2-0 pentru PSG.

Golurile "diavolilor" au fost marcate de Lukaku ‘2, ’30 şi de Rashford ‘90+4, acesta din urmă dintr-un penalty acordat pentru henţ, după consultarea sistemului VAR.

Afla mai multe despre: guingamptoulouseligue 1franta 

viewscnt
Articole similare