Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA implicată într-un nou scandal. Preşedintele Ceferin este în prim-plan: "Te interesează doar banii"

UEFA implicată într-un nou scandal. Preşedintele Ceferin este în prim-plan: "Te interesează doar banii"
Comentarii

Club Brugge este campioana Belgiei. Asta au decis şefii fotbalului din această ţară. UEFA nu a primit deloc bine hotărârea de a decerna deja titlul pe timp de pandemie, înainte de a se termina sezonul, şi a anunţat că este posibil ca echipele belgiene să nu poată participa în cupele europene din cauza acestei decizii.

Brugge ar fi cel mai afectat club, deoarece ar trebui să joace în Liga Campionilor. Membrii grupului de suporteri „The Blues of FC Bruges”, cel mai numeros al campioanei, au trimis o scrisoare deschisă către Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA. Tonul este destul de dur.

"Nu înţelegem poziţia ta şi a organizaţiei tale în această problemă şi care este rostul ameninţărilor la adresa federaţiei şi a cluburilor. Trăim vremuri dosebite, domnule Ceferin.

Faptul că ai amânat EURO 2020 justificând o formă de solidaritate faţă de federaţii şi cluburi arată doar cât de arogant ne priviţi tu şi organizaţia ta din turnul vostru de fildeş. Amânarea EURO 2020 nu e niciun gest de solidaritate faţă de alţii, ci este doar modul de a vă proteja banii. Nimic mai mult sau mai puţin. E ipocrit să presezi o federaţie naţională să termine sezonul şi să joace fără spectatori, când tu nu eşti dispus să faci asta din motive financiare

[…] Nu ar fi mai bine să pui presiune pe federaţia din Belarus, unde încă se mai organizează meciuri şi unde vieţile oamenilor sunt în pericol ?

[…] Faptul că spui că e mai bine să avem fotbal fără spectatori la televizor decât să nu avem fotbal deloc arată că nu înţelegi fenomenul. De fapt, eşti total nepotrivit să conduci cel mai mare organism fotbalistic al continentului european.

[…] Ca să îţi spunem prin cuvintele lui Jock Stein: Fotbalul nu înseamnă nimic fără fani”, se arată în scrisoarea fanilor lui Brugge, publicată de presa belgiană.

Afla mai multe despre: ceferinuefabrugge 

viewscnt
Articole similare