Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFAntasticii au intrat în poartă. Doi jucători care au evoluat în sfertul de finală din 2006 au făcut spectacol pe terenul de minifotbal

UEFAntasticii au intrat în poartă. Doi jucători care au evoluat în sfertul de finală din 2006 au făcut spectacol pe terenul de minifotbalgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Foşti jucători la Steaua şi la Rapid, Petre Marin şi Nae Constantin s-au retras din fotbalul profesionist, însă continuă să joace săptămânal în competiţiile de minifotbal.

La campionatul de minifotbal organizat de Victory Cup, cei doi işi ajută echipele la care evoluează, iar pentru binele colegilor au intrat chiar şi în poartă. Nae de la Specialii este şi fundaş, şi marcator, iar la nevoie trece şi în poartă. Asa cum s-a întâmplat şi la ultimul meci din Liga a 2-a A, când echipa lui, Specialii, a trecut de Dream Team cu scorul de 8-2.

Secundul lui Daniel Isăilă de la naţionala de tineret, Nae Constantin, a stat în poarta pe toată durata meciului.  La fel s-a întamplat şi cu Petre Marin de la Pronostic Sportiv, echipă care evolueaza in Liga I. La un meci la care a asistat din tribuna şi fiul său, Răzvan, Petre Marin şi-a ajutat echipa din poartă. Nu i-a fost greu, pentru că la inceputurile sale în fotbal, Petre a jucat chiar pe postul de portar. Petre Marin a evoluat atât ca fundaş dreapta, cât şi stânga, la FC Naţional, Rapid sau Steaua.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: steauapetre marinnationalrapiduefantastici 

viewscnt
Articole similare