Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UFC şi-a încoronat un nou campion! "Coşmarul nigerian" nu i-a dat nicio şansă lui Jorge Masvidal. Decizie controversată a judecătorilor

UFC şi-a încoronat un nou campion! "Coşmarul nigerian" nu i-a dat nicio şansă lui Jorge Masvidal. Decizie controversată a judecătorilor

Alte sporturi

Comentarii

UFC continuă să sfideze pandemia şi pentru următoarea perioadă şi-a mutat activitatea pe o insulă privată din Abu Dhabi. La primul show pe "Fight Island", cea mai importantă companie de MMA din lume şi-a încoronat un nou campion.

Petr Yan l-a învins pe veteranul Jose Aldo prin knockout tehnic în runda a cincea şi a câştigat titlul la categoria bantamweight, lăsat vacant după retragerea medaliatului olimpic Henry Cejudo. 

Imediat după lupta dintre Yan şi Aldo, a urmat revanşa luI Max Holloway, care a încarcat să recâştige titlul la categoria featherweight, pierdut în defavoarea lui Alexander Volkanovski. După oluptă pe care a dominat-o autoritar în primele trei runde, Holloway a fost "trădat" din nou de judecători, doi din trei acordându-i victoria luptătorului australian, care a rămas astfel campion. 

În main event-ul galei, Jorge Masvidal, soluţia de avarie după ce Gilbert Burns a fost infectat cu COVID-19, nu a avut nicio şansă împotriva campionului de la categoria welterweight, Kamaru Usman. "Coşmarul nigerian" l-a dominat timp de cinci runde pe Masvidal, care a acceptat lupta în urmă cu doar şase zile şi şi-a trecut în palmares al doilea meci în care îşi apără titlul, după victoria împotriva lui Colby Convington. 

În celelalte două lupte, Rose Namajunas a învins-o prin decizie pe Jessica Andrade, într-un rematch al fostelor campioane de la categoria strawweight, iar în deschiderea galei, Amanda Ribas a învins-o facil pe Paige VanZant, care s-a aflat la ultima luptă sub banner-ul UFC. 

Afla mai multe despre: ufcjorge masvidalkamaru usman 

viewscnt
Articole similare