Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Uhrin este cea mai bună soluţie în momentul de faţă, îl cunosc foarte bine!”. Florin Prunea laudă alegerea lui Dinamo în numirea noului antrenor

„Uhrin este cea mai bună soluţie în momentul de faţă, îl cunosc foarte bine!”. Florin Prunea laudă alegerea lui Dinamo în numirea noului antrenor

Superliga

Comentarii

Dinamo l-a numit pe banca tehnică pe Dusan Uhrin pentru a aborda play-out-ul Ligii I.

Fostul preşedinte al lui Dinamo, Florin Prunea, este de părere aducerea lui Uhrin este o mutare insipirată şi că va aduce un plus în play-out.

Lupta în play-out este una foarte aprinsă. „Câinii” tremură serios pentru retrogradarea în eşalonul secund. Oficalii lui Dinamo l-au adus pe ceh pentru a salva situaţia.

„E o variantă foarte bună! Cred că este de fapt singura soluţie viabilă în momentul de faţă! Îl cunosc foarte bine. Uhrin este o soluţie foarte bună în momentul de faţă, repet. Sunt convins că ar scoate-o la capăt fără probleme! „Florin Bratu nu a stat mai mult de o lună la echipele pe la care a fost! Nu poate să ajute Dinamo într-o situaţie ca asta! A mai şi retrogradat vreo două echipe”, a declarat Prunea pentru Fanatik.

Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo! Uhrin va fi noul antrenor al "câinilor"

Astra Giurgiu a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FC Dinamo, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.  La finalul partidei, antrenorul Gheorghe Mulţescu a anunţat că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Dinamo.

În vârstă de 69 de ani, Gheorghe Mulţescu a mai antrenat la Dinamo în mai multe rânduri, prima dată în 1990. În cariera sa, Mulţescu adună experienţe importante, atât în România, cât şi în afara ţării, în special în Turcia sau în zona Golfului.

Afla mai multe despre: dinamoflorin pruneadusan uhrin 

viewscnt
Articole similare