Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uhrin, îngrijorat înaintea meciului cu Universitatea Craiova: "Vom călători cu autocarul timp de 5-6 ore"

Uhrin, îngrijorat înaintea meciului cu Universitatea Craiova: "Vom călători cu autocarul timp de 5-6 ore"
Comentarii

Universitatea Craiova şi Dinamo închid etapa a 15-a din Liga I, luni, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. Oltenii s-au impus cu 2-0 în meciul din tur.

"Vor juca pe teren propriu şi va fi un avantaj pentru ei. Noi vom călători cu autocarul timp de 5-6 ore şi sper să fim pregătiţi pentru acest drum. Nu cred că este mai bine că jucăm la Severin. Stadionul de la Craiova este foarte frumos şi, din acest motiv, nu este bine pentru ambele echipe.

Montini poate juca, toată lumea poate juca, dar vom vedea mâine. Avem ceva probleme de la ultimul meci. Nu mă interesează de atmosferă. Dacă jucătorii vor fi relaxaţi, nu va fi bine pentru noi. Sper că se vor concentra. Au şansa să joace bine fotbal. De asta depinde şi viitorul lor. Totul depinde de ei. Nu simt nimic care nu este la locul lui.

Fabbrini a revenit, s-a antrenat ieri. Se simte bine, dar nu ştiu dacă este pregătit să joace, pentru că a avut o perioadă lungă de inactivitate. Etapa următoare, sunt sigur că va fi apt în totalitate" , a declarat Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: uhrindinamo 

viewscnt
Articole similare