Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uhrin Jr. sună adunarea la Dinamo: "Trebuie să schimbăm foarte multe. Nu avem timp de pierdut!". Ce le-a cerut jucătorilor şi singurul aspect pozitiv remarcat după egalul cu Astra

Uhrin Jr. sună adunarea la Dinamo: "Trebuie să schimbăm foarte multe. Nu avem timp de pierdut!". Ce le-a cerut jucătorilor şi singurul aspect pozitiv remarcat după egalul cu Astra

Dinamo București

Comentarii

Duşan Uhrin Jr. a revenit la Dinamo şi a preluat banca tehnică după plecarea lui Gigi Mulţescu, iar cehul a stat pe bancă la meciul cu Astra, încheiat 0-0, la Giurgiu. Uhrin Jr. a spus că e mulţumit de faptul că Dinamo n-a primit gol şi le-a cerut jucătorilor săi să fie mai pozitivi.

Dinamo a remizat cu Astra, 0-0 la Giurgiu, iar la finalul meciului Duşan Uhrin a anunţat că există multe lucruri de schimbat pentru ca echipa să iasă din situaţia în care se află. Timpul presează, astfel că antrenroul ceh a făcut apel la jucători să fie concentraţi şi pozitivi pe teren!

"Sunt mulţumit după acest meci. Am avut câteva ocazii, dar şi Astra a avut. Am jucat mai mult poziţional, trebuie să fim mai agresivi în careu. Dar sunt mulţumit cu acest punct. Nu am marcat, dar nici nu am primit. Este un lucru important pentru noi, pentru că de mult timp Dinamo nu a mai primit gol. Partea pozitivă a fost agresivitatea jucătorilor.

A fost un meci bun, pentru că s-a jucat rapid. Ambele echipe au jucat bine. Trebuie să schimbăm foarte multe, de la atitudine, până la jocul din atac. Sunt foarte multe lucruri. Nu avem timp de pierdut, trebuie să ne concentrăm asupra jocului. Dacă ne pierdem concentrarea, pierdem totul. De aceea cred că e foarte important să ne concentrăm la fiecare joc.

Nu vreau să vorbesc despre probleme, pentru că avem foarte multe. Trebuie să ne îndepărtăm de ele. Să ne gândim tot timpul doar la probleme este foarte ciudat. Noi trebuie să fim pozitivi. Problema este că nu avem puncte şi că nu marcăm goluri. Este important să ajungem mai des în careu şi să marcăm. Nu vreau să fac promisiuni. Pot să promit doar că voi da maximum pentru a o salva pe Dinamo", a spus Duşan Uhrin Jr., la flash-interviu.

Astra - Dinamo 0-0, în play-out-ul Ligii 1

Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo, în prima etapă a play-out-ului Ligii I.

Astra Giurgiu: David Lazar - Hugo Filipe (Raspopovici '79), Găman, Graovac, Lamanje (David Carneiro '67) - Pahonţu, Crepulja, Boe Kane (Wutrich '11) - Gheorghe, Montini (Krpic '46), Merloi (Stahl '79). Antrenor: Eugen NeagoeKrpic

Dinamo Bucureşti: Konghshavn - Sorescu, Bejan, Albentosa, Filip -Răuţă, Achim - Creţu (Morsay '71), Anton, Mihaiu (Moldoveanu '71)- Nemec (Blejdea '83). Antrenor: Dusan Uhrin

Cartonaşe galbene: Boe Kane '86, '90 / Mihaiu '45, Filip '52, Răuţă '80

Cartonaş roşu: Boe Kane '90

Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost delegat la centru. El a fost ajutat de asistenţii Ocravian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar rezervă va fost Andrei Antonie.

Observator de arbitri a fost delegat Florin Hincu.

Afla mai multe despre: dusan uhrin jrdinamoliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare