Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uimitorul domn Sergio. Căpitanul Realului, mai multe goluri ca Iniesta, Van Nisterlooy, Isco sau Zidane

 Uimitorul domn Sergio. Căpitanul Realului, mai multe goluri ca Iniesta, Van Nisterlooy, Isco sau Zidane

Real Madrid

Comentarii

Toată lumea ştie că Sergio Ramos este un excelent fundaş central. Şi un lider de necontestat. Ba chiar şi cel mai admonestat jucător din istoria blanco.

Sergio Ramos a marcat împotriva lui Eibar golul său cu numărul 92 pentru Real Madrid. O cifră cu adevărat impresionantă pentru un fundaş.

Puţini ştiu însă că Sergio Ramos are mai multe goluri marcate pentru Real Madrid decât Van Nisterlooy, Isco, Guti, Davor Suker, Roberto Carlos sau chiar Zinedine Zidane! Şi mai multe ca Andres Iniesta, Busquets şi Puyol, împreună!

Contra celor de la Eibar, Sergio Ramos a finalizat din postura unui veritabil atacant central, pasa venită de la Eden Hazard. A fost golul său cu numărul 92 pentru Real Madrid! Ca să vă faceţi o idee, Angel di Maria a marcat doar 36 de holuri pentru Los Blancos, Zidane doar 49, Isco are 51, iar golgeterul olandez, Ruud van Nisterlooy, doar 64.

Actualul căpitan de la Real Madrid nu este însă cel mai bun marcator dintre fundaşii clubului madrilen. Predecesorul său, Fernano Hierro are nu mai puţin de 124 de goluri marcate pentru madrileni, adică mai multe decât Gonzalo Higuain sau Gareth Bale, fotbalişti importanţi în istoria recentă a Madridului, şi ambii clasaţi în top 20 de marcatori all time ai grupării blanco.

Ajuns la 34 de ani, Sergio Ramos este subiectul unor discuţii interesante în Spania. Fundaşul de legendă al madrilenilor vrea să rămână pe Santiago Bernabeu şi să-şi încheie cariera.

In ciuda zvonurilor că nu ar primi o nouă ofertă din partea clubului, se pare că Florentino Perez îi va oferi lui Ramos încă un contract pe masă. Fundaşul născut la Camas mai are un an de din actualul acord şi ar urma să mai semneze pentru încă unul. Cu un salariu îmbunătăţit. Ramos joacă la Real Madrid din 2005, când Los Merengues au plătit 27 de milioane de euro pentru transferul său. A fost o invesţie reuşită pentru că Sergio Ramos a intrat în istoria clubului şi a devenit, probabil, cel mai mare fundaş al ultimilor 50 de ani pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare