Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Uitaţi-vă ce a făcut Gică Hagi, într-o oază de sport!” Ion Ţiriac prevede apocalipsa în sportul românesc: ”După Halep, Sahara!”

„Uitaţi-vă ce a făcut Gică Hagi, într-o oază de sport!” Ion Ţiriac prevede apocalipsa în sportul românesc: ”După Halep, Sahara!”

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a fost invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”. Omul de afaceri are un verdict crunt pentru sportul românesc.

L-a lăudat pe Gică Hagi şi a subliniat că Simona Halep va fi ultima mare jucătoare de tenis a României. Ion Ţiriac a fost în mare formă la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” moderată de Ovidiu Ioaniţoaia.

„Uitaţi-vă ce a făcut Gică Hagi, într-o oază de sport! Nu avem nevoie de 5.000 de Hagi, dar avem nevoie de vreo 50. Uitaţi-vă la altceva. La nişte copilaşi care fac hochei pe gheaţă de trei ani. Au intrat pe patinoar, iar astăzi sunt echipe cu câte 40 de meciuri în competiţii prin Ungaria cu 39 de victorii. Au cinci, şase antrenamente pe săptămână, vin cu sacii ăia enormi în spate. Ne trebuie investiţii bani! D-aia sunt aleşi primarii ăştia. Alegătorii se întreabă «Ce-ai făcut pentru sănătatea copilului?». Nenorocirea cea mai mare la copil astăzi, dar societate o cere, este tableta şi telefonul! La un an şi jumătate îi vezi cu tableta prin restaurante, în loc să înveţe să meargă. Asta-i nenorocirea!” a subliniat Ţiriac.

”Ştiţi ce se întâmplă cu tenisul după Halep? Deşertul! Sahara. Ce să mai avem? Niciuna nu e în primele o sută în clasament. Niciuna! Ce semeni, aia culegi. N-ai semănat, n-ai de unde! E imposibil. Ca şi la gimnastică, ce să faci cu 200 de copii? N-ai ce să faci”, a mai declarat Ţiriac în dialogul cu Ovidiu Ioaniţoaia. Poţi urmări imagini de la emisiune, AICI.

Afla mai multe despre: ion ţiriachalephagi 

viewscnt
Articole similare