Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima fotografie cu Reyes înaintea accidentului în care şi-a pierdut viaţa. Vărul supravieţuitor: "Deodată eram în aer, zburam". Dezvăluiri tulburătoare despre tragedie

Ultima fotografie cu Reyes înaintea accidentului în care şi-a pierdut viaţa. Vărul supravieţuitor: "Deodată eram în aer, zburam". Dezvăluiri tulburătoare despre tragedie
Comentarii

Englezii de la tellereport au refăcut filmul accidentului în care şi-a pierdut viaţa fotbalistul Jose Antonio Reyes

Reyes şi verii săi, Juan Manuel Calderon şi Jonathan Joni Reyes au plecat imediat după antrenamentul Extremadurei, echipă de liga a doua la care era legitimat fotbalistul de 35 de ani. Era sâmbătă dimineaţă şi tocmai fusese anunţat de antrenor că nu este convocat pentru meciul din deplasare cu Cadiz, din penultima etapă de campionat. Reyes a plecat fericit că îi poate face o surpriză plăcută soţiei. Peste trei zile împlineau doi ani de la nuntă.

Pe o autostradă plină de camere de luat vederi şi de radare fixe, Jose Antonio Reyes a condus prudent acolo unde restricţiile o impuneau. Iubea la nebunie maşinile, avea în garaj câteva exemplare de mare viteză, Ferrari, Lamborghini sau McLaren, îi fusese suspendat de câteva ori permisul pentru viteză excesivă şi nu mai voia să fie pasager. Ajuns într-o zonă nesupravegheată, Reyes a accelerat violent, iar Mercedesul S550 Brabus s-a dus rapid la peste 230 de kilometri. A pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat şi s-a deplasat încă 200 de metri.

Şoferul Jose Antonio şi pasafegerul din spate, Joni Reyes, au murit pe loc din cauza impactului şi a incendiului care a cuprins maşina. Aflat în dreapta, Juan Manuel Calderon a supravieţuit, iniţial neafectat. A încercat să-şi salveze verii şi aşa a ajuns aproape de moarte şi el, cu arsuri pe 60% din corp. La o săptămână de la tragedie, şi-a revenit suficient cât să dea primele declaraţii poliţiştilor: "Mă uitam pe fereastră, nu ştiu ce a făcut Jose, nu-mi amintesc. Deodată eram în aer, zburam", au fost singurele sale cuvinte. Conform poliţiei, corpul incendiat al lui Jose Antonio Reyes a fost identificat după tatuaje.

Afla mai multe despre: accidentreyesvarfotografie 

viewscnt
Articole similare