Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima lovitură pe care Craiova vrea să o dea pe piaţa transferurilor. Gică Craioveanu a confirmat negocierile: ”Îl cunosc de când avea o oră de viaţă”

Ultima lovitură pe care Craiova vrea să o dea pe piaţa transferurilor. Gică Craioveanu a confirmat negocierile: ”Îl cunosc de când avea o oră de viaţă”

Fotbal

Comentarii

Craiova vrea să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi îşi doreşte să-l aducă pe Mihai Răduţ (30 de ani). Schimbul dintre Craiova şi Astra, în care sunt incluşi fotbaliştii Ovidiu Bic şi Mihai Răduţ nu a picat. Preşedintele de imagine al clubului oltean, fostul internaţional Gheorghe Craioveanu a subliniat că mingea este în terenul lui Răduţ.

Gheorghe Craioveanu este un prieten apropiat familiei Răduţ. În consecinţă, îl cunoaşte foarte bine pe jucător şi încearcă să profite de faptul că nu-şi primeşte toţi banii la Astra şi că vestiarul giurgiuvenilor este pe un butoi de pulbere pentru a-l aduce în Oltenia. La schimb, Craiova l-ar oferi pe Ovidiu Bic, un fotbalist tânăr, promiţător, dar care nu avut parte de spaţiu la echipă şi îşi doreşte să meargă undeva unde să evolueze. Negocierile dintre cluburi şi fotbalişti n-au picat, însă s-au împotmolit momentan.

"Asta depinde decât de el, depinde doar de dorinţa lui. Cred că suntem în momentul actual, ca şi club, suntem peste Astra şi ar fi un pas înainte pentru el. Dar nu decid eu. Îl cunosc de când avea o oră de viaţă, e unul dintre copiii mei preferaţi, dar nu decid eu. Decide doar el", a recunoscut Gică Craioveanu, omul care şi-l doreşte cel mai mult pe fotbalist la Craiova.

În cariera sa, Răduţ e evoluat pentru juniorii lui Sporting Lisabona, Internaţional Curtea de Argeş, FCSB, Pandurii, Hatta Club, Lech Poznan, iar în vara lui 2019 s-a transferat la Astra Giurgiu, unde joacă şi acum. Fotbalistul a adunat 172 de meciuri în Liga 1, reuşind să marcheze 17 goluri şi să ofere 18 pase decisive.

De asemenea, Răduţ are şi două meciuri în naţionala de seniori a României pe vremea lui Răzvan Lucescu: 6 minute în amicalul cu Ucraina (2-3) şu 8 minute în amicalul cu Honduras (3-0). Dacă şi-ar relansa cariera odată cu transferul la Craiova, n-ar fi exclus ca Răduţ să intre din nou în vederile selecţionerului.

Craiova vrea să-l transfere pe Răduţ. Marius Lăcătuş îl considera "cal troian"

Prietenia cu Gheorghe Craioveanu nu i-a fost întotdeauna benefică lui Mihai Răduţ. În 2010, pe vremea când evolua la FCSB a fost luat în vizor de antrenorul Marius Lăcătuş pentru faptul că petrece foarte mult timp cu fostul jucător de la Villarreal sau Sociedad. Chiar dacă a aflat ulterior că sunt foarte buni prieteni de familie, Marius Lăcătuş nu a mai avut niciodată încredere deplină în fotbalist, considerându-l un adevărat "cal troian". Aşa a început declinul fotbalistului la FCSB, când a devenit rezervă de lux, din jucător de echipă naţională.

Acum, Craiova vrea să-l transfere pe Mihai Răduţ, care şi-ar putea relansa astfel cariera şi ar putea intra din nou în vederile selecţionerului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare