Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima nemulţumire a lui Neymar la PSG le întrece pe toate! Brazilianul nu mai suportă: tensiunile dintre el şi Mbappe

Ultima nemulţumire a lui Neymar la PSG le întrece pe toate! Brazilianul nu mai suportă: tensiunile dintre el şi Mbappe
Comentarii

PSG şi Neymar trebuie să se mai suporte cel puţin până în iarnă, atunci când brazilianul ar urma să plece la Barcelona. Până la acel moment, jurnaliştii francezi au aflat că Neymar e nemulţumit din cauza tratamentului pe care-l primeşte din partea antrenorului Thomas Tuchel.

Neymar, pe făraş de la PSG

Ruptura dintre Neymar şi clubul PSG e evidentă. Recent, fotbalistul s-a îndreptat şi împotriva fanilor, după ce în urma unui meci din campionat le-a făcut semn să tacă. Totuşi, problemele vin din interior, iar brazilianul va pleca mai mult ca sigur în perioada de transferuri din iarnă. 

Conform L'Equipe, Neymar are acum o nouă nemulţumire. Brazilianul nu se simte la fel de apreciat precum Mbappe, un alt star al campioanei Franţei. De asemenea, Neymar şi-a schimbat şi atitudinea faţă de Thomas Tuchel, cu care a a avut mai multe contre în ultimele luni. 

După ce în vară patronul lui PSG a încercat să obţină 300 de milioane de euro în schimbul lui Neymar, se pare că acum a coborât suma de transfer. Conform Marca, o posibilă ofertă a Barcelonei, în valoare de 180 de milioane de euro, ar putea fi acceptată de omul cu banii de de la PSG. 

Afla mai multe despre: neymartransfer neymarthomas tuchel 

viewscnt
Articole similare