Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima ofertă pentru Rotariu de la FCSB: 100.000 de euro la semnătură şi un salariu de 25.000 de euro pe lună!

Ultima ofertă pentru Rotariu de la FCSB: 100.000 de euro la semnătură şi un salariu de 25.000 de euro pe lună!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera pe Dorin Rotariu, 22 de ani, jucător care nu mai face parte din planurile celor de la Club Brugge. Astăzi, patronul a anunţat sumele pe care e dispus să le ofere

Dorin Rotariu a fost transferat de Club Brugge în ianuarie 2017, când Dinamo a primit 2,2 milioane de euro în schimbul său. Tânărul internaţional român n-a reuşit însă să se impună, astfel că vara trecută a fost împrumutat la Mouscron. Aici, a jucat în total 30 de apariţii, iar evoluţiile sale au fost foarte apreciate. Pentru Mouscron, a marcat 11 goluri şi a oferit 5 assist-uri.

Cu toate acestea, la revenirea, Club Brugge i-a transmis din nou că nu intră în planurile echipei. Dorin Rotariu îşi caută acum echipă, dar vrea un transfer definitiv. A recunoscut că ia în calcul inclusiv oferta făcută de FCSB, dar analizează şi celelalte propuneri pe care le are din străinătate.

100.000 de euro la semnătură şi un salariu de 25.000 de euro pe lună sunt sumele cu care Becali încearcă să-l momească pe Rotariu să semneze cu FCSB.

Afla mai multe despre: rotariubelgiasteauafcsbtransferbecali 

viewscnt
Articole similare