Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima ofertă primită de Claudiu Keşeru. Ar putea fi coleg cu alţi doi români

Ultima ofertă primită de Claudiu Keşeru. Ar putea fi coleg cu alţi doi români
Comentarii

La finalul acestui sezon, Claudiu Keşeru îşi va încheia contractul cu Ludogoreţ, iar ofertele deja au început să curgă pentru atacantul român.

Claudiu Keşeru a semnat în august 2015 cu Ludogoreţ, după experienţa nereuşită din Qatar, de la Al Gharafa, iar acum a intrat în ultimul an de contract cu echipa din Razgrad. Cu şapte goluri marcate în primele 13 etape din campionat, atacantul român le-a atras atenţia şi altor cluburi importante din fotbalul bulgar.

Conform celor de la sportgal.bg, ocupanta locului trei din clasament, Levski Sofia, e interesată de serviciile lui Keşeru, însă, momentan, salariul este marea problemă. În prezent, atacantul român câştigă 600 de mii de euro în fiecare sezon la Ludogoreţ. 

Însă, dacă s-ar concretiza transferul din vară, Keşeru ar putea deveni coleg cu alţi doi români. La Levski Sofia sunt legitimaţi, de la începutul actualului sezon, Neluţ Roşu şi Sergiu Buş. După primele 13 etape disputate în campionatul Bulgariei, Levski Sofia este la opt puncte în spatele liderului din clasament, Ludogoreţ.

Afla mai multe despre: keseruludugoretsergiu busrazgradnelutrosubulgaria 

viewscnt
Articole similare