Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 18 milioane € salariu pentru Hakan Calhanoglu! Turcul a dat răspunsul

ULTIMA ORĂ | 18 milioane € salariu pentru Hakan Calhanoglu! Turcul a dat răspunsul

Inter Milano

Comentarii

Hakan Calhanoglu (29 de ani) a primit o ofertă-monstru, cu un salariu foarte mare, pentru a pleca de la Inter. Mijlocaşul turc a dat răspunsul, după ce i s-a pus un "munte" de bani pe masă pentru a semna cu o nouă echipă.

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Inter în acest sezon, Hakan Calhanoglu a primit o ofertă cu un salariu important. Presa din Italia scrie despre salariul impresionant pe care i l-a oferit o echipă din Arabia Saudită turcului.

Şeicii i-au pus pe masă 18 milioane de euro lui Hakan Calhanoglu

Cu contractul valabil până în vara lui 2027 la Inter, Hakan Calhanoglu a primit o ofertă importantă din punct de vedere financiar. Potrivit Calciomercato, o echipă din Arabia Saudită i-a oferit turcului un salariu de 18 milioane de euro pentru a semna.

Însă, clubul saudit s-a lovit de refuzul lui Calhanoglu, care nu a vrut să plece de la Inter pentru a începe o nouă aventură în Golful Persic. Sursa citată scrie că Al Hilal a fost una dintre echipele care şi-au dorit semnătura lui Calhanoglu.

Hakan Calhanoglu a jucat 22 de meciuri (1783 de minute) în toate competiţiile sezonului la Inter, timp în care a marcat de opt ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Hakan Calhanoglu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hakan calhanogluofertainter milanosalariuarabia saudita 

viewscnt
Articole similare