Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 180 de milioane de euro pentru transferul lui Vinicius Junior!

ULTIMA ORĂ | 180 de milioane de euro pentru transferul lui Vinicius Junior!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid îl ia pe Kylian Mbappe (25 de ani) de la PSG, gratis, în vara lui 2024, dar poate rămâne fără unul dintre cei mai importanţi fotbalişti. Brazilianul Vinicius Junior (23 de ani) este dorit de un club care este gata să plătească 180 de milioane de euro pentru transferul său.

Este vorba despre Manchester United, englezii care vor o reconstrucţie a lotului sub comanda lui Erik ten Hag. Presa din Spania anunţă că "Diavolii roşii" sunt gata să achite o sumă-gigant pentru a obţine semnătura brazilianul care a "explodat" de câteva sezoane în capitala Spaniei.

Manchester United sparge banca pentru transferul lui Vinicius Junior: 180 de milioane de euro!

Potrivit site-ului fichajes.net, Manchster United a pus ochii pe brazilianul Vinicius Junior, pe care vrea să-l transfere şi este gata să scoată din conturi o sumă impresionantă, 180 de milioane de euro pentru a-l convinge să renunţe la contractul de pe "Santiago Bernabeu".

Echipa lui Erik ten Hag vrea să plătească 180 de milioane de euro pentru Vinicius Junior, cel care are o clauză de reziliere de 1 miliard de euro în contractul valabil până în vara lui 2027 la Real Madrid. Plecarea lui Vinicius ar elibera tricoul cu numărul 7 la Madrid, iar Mbappe l-ar putea prelua pentru a călca pe urmele idolului Cristiano Ronaldo.

De asemenea, Manchester United este gata să-i plătească un salariu de 30 de milioane de euro pe an lui Vinicius Junior.

Vinicius Junior a marcat de 12 ori şi a livrat şapte pase de gol în 23 de meciuri (1854 de minute) în toate competiţiile sezonului cu Real Madrid.

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Vinicius Jr. în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vinicius juniortransferreal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare