Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 45 de milioane € pentru transferul lui Alphonso Davies

ULTIMA ORĂ | 45 de milioane € pentru transferul lui Alphonso Davies

Bayern Munchen

Comentarii

Alphonso Davies (23 de ani) îşi termină contractul cu Bayern Munchen în vara lui 2025, iar fundaşul lateral nu duce lipsă de oferte. Canadianul a intrat pe lista lui Real Madrid, care s-a hotărât în privinţa sumei pe care vrea să o achite în schimbul serviciilor lui Davies.

În cadrul unei întâlniri între şefii lui Bayern Munchen şi agentul lui Alphonso Davies, Nick Househ, fundaşul lateral şi-a manifestat dorinţa de a pleca din Bavaria în căutare de noi oportunităţi. Davies se află pe lista de transferuri a lui Real Madrid, dar şi a Barcelonei.

Real Madrid plăteşte 45 de milioane de euro pentru transferul lui Alphonso Davies

Potrivit fichajes.net, Real Madrid este conştientă de dorinţa lui Davies de a pleca de la Bayern Munchen. Cum fundaşul se afla de mai mult timp pe lista clubului spaniol, Realul a stabilit preţul pe care este gata să-l plătească în schimbul serviciilor lui Davies, 45 de milioane de euro.

Bayern Munchen ar urma să fie de acord cu această sumă, anunţă sursa citată, preferând banii în detrimentul plecării gratis a lui Alphonso Davies. Canadianul ar urma să asigure postul de fundaş stânga la Real Madrid pentru mulţi ani de acum încolo, având în vedere vârsta fragedă.

Alphonso Davies a strâns 27 de meciuri (2199 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alphonso Davies în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alphonso daviesreal madridtransferla liga 

viewscnt
Articole similare