Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 70.000.000 de euro pentru FCSB. Veste senzaţională pentru Gigi Becali. Anunţul făcut în această dimineaţă

ULTIMA ORĂ | 70.000.000 de euro pentru FCSB. Veste senzaţională pentru Gigi Becali. Anunţul făcut în această dimineaţă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali visează din nou cu ochii deschişi la vânzarea unui jucător pe zeci de milioane de euro, iar impresarul Anamaria Prodan îi dă apă la moară patronului de la FCSB.

Impresarul este de părere că Gigi Becali va reuşi, în cele din urmă, să dea marele tun pe piaţa transferurilor. Dennis Man şi Florinel Coman sunt cei doi jucători în care crede Anamaria Prodan.

"Ştiţi câte discuţii au fost despre Dennis Man şi nu numai despre el, ci şi despre Florinel Coman. Patronul are strategia lui. El când spune că o să obţină 100 de milioane de euro, nu o să obţină 100, aşa cum cere, dar o să obţină 70!", a declarat Anamaria Prodan, la Pro-X.

Gigi Becali susţine că FCSB are o ofertă uriaşă de transfer

Este vorba despre Florinel Coman, pentru care FCSB a primit o ofertă de zece milioane de euro, plus 50 la sută dintr-un viitor transfer. "Cu alte cuvinte, iau sigur 20", anunţă Gigi Becali, care vrea, însă, 20 de milioane de euro în mână, la transfer.

"Marchează gol, pasă de gol. El a început să aibă ceva din Neymar. Se distrează cu adversarul. Îl ai în echipă pe Florinel, te aştepţi să dea gol sau pasă de gol. Nu îl bagi pe Coman, nu dai gol. E imposibil ca el să nu facă ceva. Driblează, dă gol sau pasă de gol  Asta face Coman.

Eu la ora asta am ofertă de 10 milioane pe Coman plus 50% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puţin de 10 milioane. Cu alte cuvinte iau sigur 20. Dar nu îl dau că vreau 20-20. Eu de unde ştiu dacă îl transferă? Că echipa care îl ia e un fel de satelit al lui City. Eu vreau 20 de milioane acum. Dacă dă gol şi cu Norvegia nu mai vreau 20, vreau 30", a spus Becali.

Din City Football Club, patronat de Abu Dhabi United Group, fac parte grupările Manchester City, New York City FC, Melbourne City FC, Yokohama F. Marinos, Club Atletico Torque din Montevideo, Girona din liga a doua spaniolă, şi Sichuan Jiuniu din China.

Gigi Becali, transferuri pe bandă rulantă la FCSB

În acelaşi timp, Gigi Becali este sigur că va da lovitura şi cu Dennis Man: „Specialiştii care-l monitorizează pe Man spun aşa: este în Top 5 fotbalişti cu capacitate mare de creştere în Europa. Alături de Joao Felix şi Ansu Fati”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi 

viewscnt
Articole similare