Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | A lucrat 17 ani alături de Mourinho, dar a anunţat oficial că rupe colaborarea cu managerul lui United

ULTIMA ORĂ | A lucrat 17 ani alături de Mourinho, dar a anunţat oficial că rupe colaborarea cu managerul lui United

Premier League

Comentarii

Rui Faria, cel care a fost colaboratoul lui Jose Mourinho în ultimii 17 ani, a decis să încerce o carieră pe cont propriu. Manchester United a anunţat oficial despărţirea de Rui Faria.

Rui Faria a fost omul care l-a însoţit pe Jose Mourinho încă de la primii paşi făcuţi de acesta în cariera de antrenor. I-a fost asistent la Uniao Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, din nou Chelsea şi Manchester United. În total, 17 ani petrecuţi alături de Jose Mourinho, dintre care ultimii doi la Manchester United.

Clubul englez a anunţat pe site-ul oficial că Rui Faria a decis să plece de lângă Jose Mourinho: ”Am avut 17 ani de experienţe incredibile şi de neuitat. Cu toate acestea, am simţit de ceva timp că aş vrea să petrec mai mult timp alături de familia mea, înainte de o nouă provocare pentru cariera mea [...] Aş vrea să-i mulţumesc lui Jose Mourinho pentru şansa pe care mi-a dat-o şi pentru încredere, pentru cunoştinţe şi pentru experienţă, dar mai ales pentru prietenia lui”, a declarat Rui Faria pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Se zvoneşte că Rui Faria, 42 de ani, vrea să încerce prima sa experienţă de antrenor principal, după ce 17 ani a stat să înveţe de la Jose Mourinho. Există zvonuri în presa occidentală că antrenorul portughez ar urma să o preia pe Benfica.



Jose Mourinho a avut şi el un discurs emoţionant: ”17 ani... la Leiria, Porto, Londra, Milano, Madrid, Londra din nou şi Manchester. Antrenând, jucând, călătorind, studiind, râzând şi, de asemenea, câteva lacrimi de fericire. 17 ani şi copilul a devenit bărbat. Un student inteligent, care acum este expert în fotbal, este gata pentru o cariera de succes ca manager. O să-i duc lipsa prietenului meu şi acesta este cel mai greu lucru pentru mine. Desigur, îi respect decizia, mai ales că ştiu că întotdeauna vom fi împreună. Fii fericit, frate!”.

Afla mai multe despre: manchester unitedrui fariajose mourinho 

viewscnt
Articole similare