Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră! A plecat de la PSG şi se întoarce la Barca: ”Au bătut palma!”

 Ultima oră! A plecat de la PSG şi se întoarce la Barca: ”Au bătut palma!”

PSG

Comentarii

Talentatul mijlocaş francez Kays Ruiz-Atil este pe punctul de a reveni la Barcelona.

În vârstă de numai 18 ani şi considerat unul dintre cele mai bune produse ale generaţiei sale, Kays Ruiz-Atil a părăsit-o pe FC Barcelona după şase ani şi a semant în 2015 cu Paris Saint Germain. Acum, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, puştiul minune născut la Lyon va reveni la Barcelona şi va juca pentru început la Barca B.

 

 

Kays Ruiz-Atil revine la Barcelona!

La cei 18 ani ai săi, Kays Ruiz-Atil a bifat 7 meciuri la prioma echipă a lui PSG. El a crescut la FC Gerland, apoi s-a transferat la Lyon, de unde a fost rapid reperat de Barcelona. PSG l-a convins în 2015, însă la şase ani distanţă, francezul de 18 ani revine la Barca, anunţă jurnalistul Fabrizio Romano:

”Kays Ruiz-Atil pleacă de la PSG în calitate de jucător liber şi va reveni la Barcelona, acolo unde va evolua la Barca B!”. Informaţia lui Romano este confirmată şi de Matteo Moretto, jurnalistul celor de la SkySport şi Calcio mercato.

”Marele talent Kays Ruiz-Atil este pe punctul de a reveni la Barcelona. Negocierile sunt în plină desfăşurare, dar părţile au bătut deja palma” anunţă italianul.

Cum ajunsese Kays Ruiz-Atil la PSG

Transferul lui Atil la PSG a fost unul conjunctural. Talentatul jucător francez a ajuns pe Parc de Princes după ce Barca a primit interdicţie la transferurile juniorilor.

La 31 august 2018, el a semnat primul său contract profesionist cu clubul. În următoarele sezoane, Ruiz-Atil a jucat în UEFA Youth League, sub supravegherea lui Thiago Motta pentru sezonul 2018-19, de care era destul de aproape.

Talentul său a fost apreciat ca atare de către cei de la Adidas, care i-au propus un contract individual fotbalistului născut la Lyon.

 

Afla mai multe despre: kays ruiz-atil 

viewscnt
Articole similare