Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ A semnat atacantul dorit de Gigi Becali. Jucătorul a fost împrumutat pentru 6 luni: ”Sunt foarte fericit”

ULTIMA ORĂ A semnat atacantul dorit de Gigi Becali. Jucătorul a fost împrumutat pentru 6 luni: ”Sunt foarte fericit”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fostul jucător de la CFR Cluj, Cristian Lopez a semnat un contract pe şase luni cu FC Cartagena, formaţie din liga a doua spaniolă.

Gigi Becali l-a vrut cu insistenţă la FCSB. A recunoscut negocierile pentru Cristian Lopez în trecut, dar şi diferenţele dintre ceea ce voia el să ofere şi ceea ce solicitau impresarii fotbalistului.

„Este real interesul FCSB-ului pentru Cristian. Este un club mare şi o variantă foarte bună pentru el, dar deocamdată nu am luat nicio decizie. Vom decide în următoarele zile" explica la acea vreme şi agentul fotbalistului. 

În cele din urmă, Lopez a rămas în Franţa, la Lens, acolo unde ajunsese chiar de la CFR Cluj. Timp de trei sezoane, spaniolul originar din Crevillent a marcat 28 de goluri pentru Lens şi Angers, apoi a bifat un sezon la Hatta. S-a întors în Spania la Las Palmas şi ulterior a semnat cu grecii de la Aris Salonic, acolo unde nu a marcat decât un gol.

Potrivit presei spaniole, faptul că Lopez nu s-a adaptat fotbalului din Grecia l-a determinat să spună da unei reveniri în fotbalul spaniol.

Acord pentru Cristian Lopez, vârful dorit de Gigi Becali la FCSB în trecut

În vârstă de 31 de ani, Cristian Lopez este convins că mai poate juca fotbalul de calitate. Atacantul care punctase de 16 ori în Liga 1 pentru CFR Cluj a crescut la Real Madrid, acolo unde a jucat timp de două sezoane. A mai trecut pe la Valencia, Atletico Baleares, Huddersfield Town, Shrewsbury sau Burgos, dar ultima experienţă din Grecia nu a fost pe placul său. Un singur gol în 19 apariţii sporadice l-au determinat să accepte oferta de împrumut a celor de la FC Cartagena, care bifează astfel al 7-lea transfer al iernii.

Acolo, va fi coechipier cu Pablo de Blasis, mijlocaşul care a fost la un pas de un transfer în România, la Dinamo. Formaţia lui Lluis Carrios l-a mai adus în această vară şi pe Ramon Azeez de la Granada şi are ambiţii mari pentru restul sezonului: ”Sunt foarte fericit că am ajuns aici” a recunoscut atacantul pe care îl voia şi Becali la FCSB.

Afla mai multe despre: cristian lopezgigi becalicfr clujcartagenafcsb 

viewscnt
Articole similare