Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord". Pep Guardiola semnează până în 2025!

ULTIMA ORĂ | "Acord". Pep Guardiola semnează până în 2025!

Premier League

Comentarii

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul lui Manchester City, a bătut palma cu şefii "Cetăţenilor" pentru un nou contract pe Etihad Stadium.

Manchester City îl va avea în continuare la timonă pe Pep Guardiola, catalanul care a revoluţionat fotbalul prin stilul său "tiki-taka". Presa din Anglia a anunţat, marţi, că Pep şi şefii lui City au bătut palma pentru o nouă înţelegere care urmează să fie semnată de antrenor.

ULTIMA ORĂ | "Acord". Pep Guardiola semnează până în 2025!

Jurnalistul britanic David Ornstein a anunţat, marţi, că există un acord între Pep Guardiola şi Manchester City pentru un nou contact.

Noua înţelegere se va întinde până în 2025, cu actuala care expiră în vara lui 2023. Sursa citată scrie că încă nu este semnat noul contract, care antrenorul catalan urmează să-şi pună semnătura pe noua înţelegere propusă de şeicii care controlează Manchester City.

Pep Guardiola antrenează pe Manchester City din 2016 şi, dacă-şi va duce noul contract la final, va ajunge la nouă ani petrecuţi în Anglia. Barcelona B, Barcelona şi Bayern Munchen sunt celelalte echipe din CV-ul lui Pep. Cu "Cetăţenii", Guardiola a câştigat patru titluri de campion, patru Cupe ale Ligii, o Cupă a Angliei şi două Supercupe ale Angliei.

De asemenea, sub comanda lui Pep Guardiola, Manchester City a jucat şi o finală de Liga Campionilor, pierdută cu 1-0 în faţa lui Chelsea.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citycontract 

viewscnt
Articole similare