Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Acuzaţii incredibile! Cum ar fi influenţat Răzvan Burleanu arbitrajul din derby-ul FCSB - Craiova: "El a fost la mijloc!"

ULTIMA ORĂ | Acuzaţii incredibile! Cum ar fi influenţat Răzvan Burleanu arbitrajul din derby-ul FCSB - Craiova: "El a fost la mijloc!"

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Porumboiu (68 de ani) susţine sus şi tare că FCSB este defavorizată de arbitri din cauza faptului că nu i-a ţinut partea lui Răzvan Burleanu la alegerile pentru preşedinţia FRF.

Derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, scor 3-2, a fost marcat de mai multe greşeli de arbitraj. La finalul meciului de pe Arena Naţională, ambele tabere s-au plâns de arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, dar mai ales "roş-albaştrii", care au avut un gol anulat eronat, la scorul de 2-2.

Fostul arbitru a mărturisit că, la rândul său, a avut de pierdut din cauza faptului că nu a intrat în anumite "jocuri", în perioada în care era patron la FC Vaslui.

"E Burleanu la mijloc domnilor. Ce echipe ţine? Ce echipe l-au susţinut? Ce echipe i-au pus pe farfurie lucruri proaspete şi alte dulcegării? E evident. Cu cine ţine şeful, cei din subordine, supuşii se conformă. E clar. Meciul ăsta l-am mai văzut. Situaţiile astea, am mai trecut prin ele. Am simţit pe propria piele. Nu ca arbitru. Ca arbitru nu se apropia nimeni, dar m-am băgat ca fraierul finanţator şi e clar. Nu am niciun fel de îndoială în ceea ce afirm. Credeţi că copilaşul ăsta care pare aşa neprihănit nu s-a dat la alte lucruri mai puţin cuvioase?

Cine au fost cei mai aprigi susţinători ai lui Burleanu din prima ligă? Trei echipe au făcut cu mare trombă campania lui Burleanu. CFR Cluj, Craiova şi Botoşani. Despre ce vorbim? Şi e foarte clar că dacă cineva a avut un rezultat, ăla îl vrea şeful. Nu îi supără. Şi are şi omul care toată viaţa a fost un drugar, cum e Deaconu. Nu îl băgaţi pe Vassaras, că el nu e implicat în treaba asta. Şefului îi place melodia asta. Normal că p-aia o cântă", a declarat Adrian Porumboiu la Telekom Sport.

Cu toate că admite că FCSB este dezavantată intenţionat de arbitri, Porumboiu este de părere că Haţegan nu a comis decât o greşeală la meciul cu Craiova.

"Nu pot să spun că (n.r. - Haţegan) a prestat un arbitraj... Doar la golul lui Cicâldău (n.r. - a greşit Haţegan). Să spui că fundaşul a controlat mingea... În afară de Bancu, nu poţi spune despre vreun fundaş al Craiovei că a controlat mingea, poate că a tăiat-o. Golul lui Man este din ofsaid evident. Şi după aceea a intervenit ofsaid total aiurea şi a anulat un gol care era perfect regulamentar", a adăugat Porumboiu.

Cât despre şansele FCSB-ului la titlu: "Doar să se autodepăşească. În realitate, CFR are cea mai bună echipă, trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Este un club foarte bine organizat. Am făcut comparaţia cu Juventus. Au şi echipă. CFR Cluj are cea mai bună echipă. Una e una, alta e alta", a încheiat Adrian Porumboiu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare