Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Adrian Mititelu Jr. a anunţat ce se întâmplă cu Bahassa, dorit de Gigi Becali la FCSB

ULTIMA ORĂ | Adrian Mititelu Jr. a anunţat ce se întâmplă cu Bahassa, dorit de Gigi Becali la FCSB

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mitielu Jr., unul dintre oamenii care controlează echipa FCU Craiova 1948, a vorbit despre situaţia lui Yassine Bahassa (31 de ani), atacantul lateral care se află pe lista FCSB.

Mititelu Jr. a spus că Bahassa n-a intrat, încă, ultimele şase luni de contract la FCU Craiova 1948, iar clubul îi poate înainta o ofertă de prelungire. Dacă se înţelege cu clubul, fotbalistul francez va rămâne în continuare în Bănie.

Ce se întâmplă cu Yassine Bahassa, fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB

FCU Craiova 1948 are în echipă două "diamante", Juan Bauza şi Yassine Bahassa, însă unul dintre ei i-ar putea părăsi pe olteni în următoarea perioadă. Este vorba despre Bahassa, care a intrat şi el pe lista FCSB, după ce Bauza a fost dorit în prezent.

După declaraţiile lui Gigi Becali, care a anunţat că-l poate lua gratis pe Bahassa de la Craiova, liber de contract, Adrian Mititelu Jr. a venit cu o replică. Totuşi, acesta a spus că "pentru orice jucător există o sumă corectă".

”Nu e posibil acest lucru, eu zic că nu. Noi putem să-i propunem o nouă ofertă, momentan nu sunt ultimele 6 luni de contract. Până la urmă fiecare îşi doreşte să ia jucători. Eu spun că Bahassa va fi jucătorul nostru. S-a mai scris şi de Bauza.

Normal, jucător care face diferenţa, fiecare echipă şi l-ar dori dacă ar putea. Pentru orice jucător există o sumă corectă. Aşa cum preţurile jucătorilor la FCSB sunt foarte înalte, aşa sunt şi la Craiova. Nu la nivelul acela, puţin mai joase. Orice jucător care vine la Craiova sau FCSB are deja cota mai mare. La FCSB dacă înscrii două goluri îţi creşte cu 1 milion cota”, a spus Adrian Mititelu Jr., conform Fanatik.

Afla mai multe despre: yassine bahassatransferfcsbfcu craiova 1948adrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare